Välkommen Onsdag 19/6 kl.13.00-14.00

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom industriell tillverkning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som tvätteriarbetare/tvättbiträde hos Elis Textil Service AB. Platsen där jobbet finns ledigt är i Vara.

Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Elis Textil Service AB i rollen som tvätteriarbetare/tvättbiträde så har de just nu fem lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sök jobbet som tvätteriarbetare/tvättbiträde hos Elis Textil Service AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast onsdag den nittonde juni 2024.


Jobbannons

VI SÖKER VIKARIER TILL KVÄLL

Är du intresserad att jobba i vår produktion som operatör på kvällstid, då är du Hjärtligt Välkommen ONSDAG 19/6 mellan kl.13.00-14.00 för att lämna ditt CV med foto

När du besöker oss finner du vår entré i den vita byggnaden mellan ICA och Willys Torggatan 48. Ring på i entré snurran så möter vi upp dig.

Vår verksamhet går sakteligen in i en högsäsong. Vi inleder säsongen med arbete ca 2-3 dagar/v med tid 16.00-20.30, 16.00-22.30 Succesivt ökas dagarna och arbetstiden, som längst till kl. 16.00-01.00

Vilka är vi, Elis är en internationell multiserviceleverantör inom hyreslösningar för textilier, hygientillbehör och facility service. Vi finns i 29 länderna i Europa och Latinamerika.

I Sverige hanterar vi varje år mer än 75 000 ton arbetskläder, lakan, handdukar, hygienutrustning och mattor åt hotell, restauranger, vårdgivare, industrier och fastighetsägare. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 25 anläggningar spridda i landet.

På vår anläggning i VARA hanterar vi Hotell och Restaurang textilier

Som produktionsoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att mangla våra textilier i efterbehandlingsprocessen i vårt tvätteri.

Vi söker dig som är fyllda 18 år. För att klara av rollen är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Om jobbet

Antal tjänster5
FöretagsnamnElis Textil Service AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5560224171
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeTvätteriarbetare/Tvättbiträde
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Elis Textil Service AB söker fem personer till denna tjänst som tvätteriarbetare/tvättbiträde med placerings i Vara. Om det låter intressant att arbeta som tvätteriarbetare/tvättbiträde hos Elis Textil Service AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personlig assistent till Järfälla

Omnia Personlig Assistans Sverige AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Järfälla.

2024-06-13

Mer info

Assistent till aktiv man på Östermalm

Tillgänglig Assistans Stockholm AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Stockholm.

2024-06-13

Mer info

myNanny Alingsås nanny/barnpassning, dagtid

YCLA AB söker en person till tjänsten som jobbcoach/utbildningscoach i Alingsås.

2024-06-13

Mer info