IT-tekniker till SSG i Sundsvall

Publiceringsdatum: 2024-02-19

Skulle du vilja jobba inom data/it? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Stegra Rekrytering AB genom att arbeta som it-tekniker/datatekniker. Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Sundsvall som är tjänsteorten.

Om du letar efter en spännande karriär inom it-tekniker/datatekniker-branschen, har Stegra Rekrytering AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sök jobbet som it-tekniker/datatekniker hos Stegra Rekrytering AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den sjuttonde mars 2024.


Jobbannons

Nu söker vi dig som är tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag som IT-tekniker på SSG! Har du tidigare erfarenhet inom support, helpdesk eller som tekniker inom IT och vill arbeta med de senaste teknikerna inom infrastruktur, IT-drift och förvaltning? Då kan du vara den vi söker!

Möt SSG – Industrins samarbetspartner för en säkrare och mer hållbar industri

Standard är en del av vårt namn och vårt DNA, det är kärnan i allt vi gör. Men vi är långt ifrån ett standardföretag. Vi är en progressiv och agil kraft där alla siktar högre för en bättre morgondag. Vi samlar några av de ledande experterna inom den svenska industrin med en tydlig inriktning på att lösa industrins utmaningar nu och i framtiden. De lösningar vi skapar omvandlas till ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för industriella anläggningar, entreprenörer och leverantörer.

Med ögonen inställda på internationell tillväxt utökar vi vårt utbud till en internationell marknad där vi ser tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet, hållbarhet och digitalisering, där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri hållbar och konkurrenskraftig. Vårt huvudkontor i Sundsvall är hem för cirka 100 anställda, och vi har också närvaro i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Reykjavik.

Bli en del av oss på SSG och vara med och forma framtidens industri.

SSG Standard Solutions GroupSetting new standards.

Om rollen

I rollen som IT-tekniker hos SSG kommer du att jobba med infrastruktur, IT-drift och förvaltning. I det dagliga arbetet hanterar du installation och konfiguration av ny utrustning och klienter inklusive datorer, hörlurar och annan teknisk utrustning. Du är ansiktet utåt och den personen som hjälper nyanställda och kollegor på SSG med installation, felsökning och support när det kommer till IT-utrustning. Vidare samarbetar du med driftspartnern på SSG och tar emot ärenden i 3:e linjens support för interna användare hos SSG som innefattar felsökning, uppdatering och ärendehantering.

Här får du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och infrastrukturella miljöer som ligger i framkant. Du får möjlighet att fördjupa, specialisa och bredda dig samt bygga upp din kompetens inom Azure Cloud, Office 365, SharePoint och Script i SQL, PowerShell m.m. Det ingår i rollen att arbeta för att ta fram och jobba med rutiner och processer för uppföljning, uppdatering och hantering av klienter och användare samt ser vi att du har förmågan att sätta dig in i nya områden inom infrastruktur.

Din profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning för tjänsten eller tidigare erfarenhet av IT-support, helpdesk eller IT-drift. Om du har tidigare kunskaper inom SQL, Azure, SharePoint eller någon annan av Microsofts produkter är det meriterande.

Du har goda tekniska kunskaper och förmågan att kunna förklara teknik på ett lättbegripligt sätt. Du trivs i kontakt med användarna och har en god kommunikativ förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Du är intresserad av att lära dig mer och har en drivkraft att fördjupa dig inom olika områden. Det du inte kan, det vågar du fråga om och är hjälpsam mot övriga kollegor som ber om råd eller hjälp.

Krav för tjänsten

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten eller arbetslivserfarenhet inom IT-support, helpdesk eller som IT tekniker
  • Goda kunskaper inom Office 365

Meriterande för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet av Microsoft Azure
  • Kunskaper inom SQL, SharePoint, Intune eller annan av Microsofts produkter

Övrigt

Startdatum: Så snart som möjligt

Slutdatum: Oktober/November 2024

Uppdragsform: Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Stegra och uthyrd till SSG under uppdragsperioden

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och johanna@stegra.nu.

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnStegra Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5592338858
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeIT-tekniker/Datatekniker
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Stegra Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som it-tekniker/datatekniker med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som it-tekniker/datatekniker hos Stegra Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

myNanny barnvakt Partille, nanny / barnpassning - dagtid

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Partille.

2024-04-19

Mer info

Sjuksköterska/distriktssjuksköterska till ort nära Sundsvall

THS CARE AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i ospecificerad arbetsort.

2024-04-15

Mer info

Vikarier till litet HVB hem för flickor i Varberg

AB Göteborgs ungdomshem söker fyra personer till tjänsten som behandlingsassistent/socialpedagog i Partille.

2024-04-07

Mer info