Personlig assistent till social kille i Norrköping

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter ett jobb inom yrken med social inriktning? SAAND Service & Omsorg AB söker just nu efter en personlig assistent och du kan vara den de letar efter. För detta jobb är Norrköping den angivna tjänsteorten.

Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos SAAND Service & Omsorg AB i rollen som personlig assistent så har de just nu två lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Här är chansen att bli en del av SAAND Service & Omsorg AB och jobba som personlig assistent! Ansök senast söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Västervik, Södertälje, Värmdö och Örebro med huvudkontoret i Linköping.

**********************

Vi söker dig som vill arbeta hos en man i 36-årsåldern.

Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg till att följa med på nöjen och evenemang. Arbetet innebär att du som assistent ska stödja uppdragsgivaren genom dagen.

Om tjänsten

Som personlig assistent till vår uppdragsgivare är du en aktiv del av hans vardag och du stöttar honom i allt, såväl hemma som på aktiviteter.

Han behöver hjälp med omfattande behov såsom personlig hygien, matning/matlagning förflyttningar, på - och avklädning samt sedvanliga hushållssysslor. Han gillar att umgås med vänner, familj samt ta en runda förbi gymmet.

Om dig

Du har erfarenhet av att arbeta med personer som har liknande funktionsnedsättning eller inom andra verksamheter inom LSS.

Du behöver vara glad, social, engagerad. Har du kanske ett film- och musikintresse, gillar du att umgås och hänga på stan, även träna? Du ska ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Omgående

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på SAAND! OBS!!! Vänligen skriv följande i ämnesraden i din ansökan: PA Norrköping

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnSAAND Service & Omsorg AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5590204680
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

SAAND Service & Omsorg AB söker två personer till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos SAAND Service & Omsorg AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personlig assistent till social kille i Norrköping

SAAND Service & Omsorg AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Norrköping.

2024-05-21

Mer info

Personlig assistent till en kille i 14 års åldern

Enigheten Personligassistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Ludvika.

2024-05-22

Mer info

Arabisk eller engelsktalande personlig assistent/ Norrköping

Mimi Omsorg AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Norrköping.

2024-05-27

Mer info