Kursledare sökes till teaterskola för barn ca 6-15 år

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom pedagogik-branschen? Ett spännande jobb som dramalärare/dramapedagog hos AKTIV UNGDOM MALMÖ väntar på dig - varför inte söka idag? Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Malmö som är tjänsteorten.

Om du är intresserad av en karriär inom dramalärare/dramapedagog, ta en titt på de tre lediga tjänsterna som AKTIV UNGDOM MALMÖ erbjuder för att se om det är en matchning. Du har fortfarande tid att söka jobbet som dramalärare/dramapedagog hos AKTIV UNGDOM MALMÖ om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den tjugoåttonde juli 2024.


Jobbannons

Vi söker teaterledare till vår barn och ungdomsverksamhet hos oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö till höstterminen 2024

Vi har teater- och musikalskola för barn från cirka 6 år upp till ca 16 års ålder.

Tjänsten innebär uppdrag om undervisning på ca 2-6 timmar/vecka. Gäller timanställning för arbete på vardagskvällar, och/eller lördagar under en 10-12 veckors period med uppehåll för höstlov. Uppdraget gäller hösten 2024, september-december. Tjänsterna är i Malmö och Limhamn.

Vi söker dig som:

  • brinner för teater och/eller musikal och gärna vill lära ut ditt kunnande.
  • är en social person som kan skapa gemenskap och trygghet för alla barn och unga, såväl som för deras föräldrar/vuxna.
  • gillar utveckling, både hos dig själv och dina elever.
  • är självgående, då du bl.a. är ensamt ansvarig under din teaterlektion, med allt vad det innebär från öppna/låsa/larma lokalen, till att ta närvaro, m.m. Ev. arbetar du tillsammans med en assistent.

Vi ser det som en självklarhet att du själv har deltagit, och/eller arbetat i teater/musikalskole-verksamhet, varit med i en teater/musikal grupp, och ev. även har någon utbildning. Har du dessutom kunskaper i arbete med barn är det en fördel.

Föreningen Aktiv Ungdom i Malmö är en barn- och ungdomsförening som bl.a. har en föreningsdriven Kulturskola för barn och unga, främst 6-16 år, på vardagskvällar och helg inom områdena dans, teater, musikal och konstskola. Vi har flera olika verksamhetslokaler i Malmö bl.a. i Kirseberg, Limhamn, Malmö city, m.fl ställen.

Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning, och med stort fokus på det sociala i gruppen. Vi ser självklart även vikten av att utveckla såväl gruppen, som utvecklingen hos varje elev, men helt utan ett elit-tänk. Vi har även en hel del workshops, lov-verksamhet och events under året.

Vi sätter upp en mindre teater-föreställning varje termin, där alla elever har möjlighet att delta.

Låter detta som något för dig? Välkommen in med din ansökan med CV och personligt brev! Vi hoppas på sökande i alla åldrar.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden, men främst i augusti under vecka 31 och 32.

Om jobbet

Antal tjänster3
FöretagsnamnAKTIV UNGDOM MALMÖ
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer8460031381
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeDramalärare/Dramapedagog
YrkesområdePedagogik

Ansökan

AKTIV UNGDOM MALMÖ söker tre personer till denna tjänst som dramalärare/dramapedagog med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som dramalärare/dramapedagog hos AKTIV UNGDOM MALMÖ skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Målarskoleledare sökes till konstskola för barn i Malmö

AKTIV UNGDOM MALMÖ söker fyra personer till tjänsten som bildpedagog i Malmö.

2024-06-10

Mer info

Sjuksköterska sökes för uppdrag inom somatisk slutenvård

Health Connect 365 AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Åre.

2024-06-11

Mer info

Starka personligheter till reklamfilm för Apotekskedja - Barn 5-7 år

Acasting Sweden AB söker en person till tjänsten som statist i Solna.

2024-06-06

Mer info