Säljare Thernlunds

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Funderar du på att söka jobb inom försäljning, inköp, marknadsföring? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Prale Profil AB genom att arbeta som butikssäljare, fackhandel. Denna tjänst finns tillgänglig i Huddinge som är tjänsteorten.

Prale Profil AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som butikssäljare, fackhandel. De har just nu fem lediga jobb som butikssäljare, fackhandel som kan vara av intresse för dig. Sök jobbet som butikssäljare, fackhandel hos Prale Profil AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast torsdag den andra maj 2024.


Jobbannons

Om jobbet

Thernlunds söker nu säljare till våra butiker i Storstockholm. Thernlunds är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus.

Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig.

Som säljare ansvar du för kundupplevelsen, försäljning, butiksrutiner, medlemsregister samt att rekrytera nya företagskunder för att utveckla och uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen.

Du lyfter och utvecklar Thernlunds och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.

Din bakgrund

Personen vi söker har djup erfarenhet inom sälj. Du är en trogen och trygg säljare med såväl traditionell service samt nya sätt att lyfta kundens förväntningar. Vidare har du erfarenhet av merförsäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering.

Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex försäljning eller mode, men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre.

Personliga egenskaper är också viktiga och ett driv väger tungt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.

Din profil

Som person skulle du beskriva dig som en duktig säljare med sinne för människor och mode.

Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.

Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.

Din ansökan

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare

Thernlunds är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och stylingtips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.

Välkommen in till oss på Thernlunds!

Om jobbet

Antal tjänster5
FöretagsnamnPrale Profil AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5591917116
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeButikssäljare, fackhandel
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Prale Profil AB söker fem personer till denna tjänst som butikssäljare, fackhandel med placerings i Huddinge. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare, fackhandel hos Prale Profil AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Butikssäljare på Livingroom Värnamo

Stigs Café & Bageri i Värnamo AB söker två personer till tjänsten som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror i Värnamo.

2024-04-19

Mer info

Säljare på Hemglass Uppsala

Mauritz Luthström AB söker fem personer till tjänsten som fältsäljare/utesäljare i Uppsala.

2024-04-20

Mer info

Rekryterare och säljare

Succéteamet AB söker två personer till tjänsten som hr business partner i Ängelholm.

2024-04-19

Mer info