Eventsäljare till Tomas Ledin, 26e juli

Publiceringsdatum: 2024-05-16

Letar du efter ett jobb inom försäljning, inköp, marknadsföring? Det är nu möjligt för dig att få jobb som eventsäljare/eventförsäljare hos Killnoise Event AB. För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Helsingborg då det är tjänsteorten.

Om du är intresserad av en karriär inom eventsäljare/eventförsäljare, ta en titt på de fem lediga tjänsterna som Killnoise Event AB erbjuder för att se om det är en matchning. Låt Killnoise Event AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som eventsäljare/eventförsäljare! Ansök seast onsdag den tjugofjärde juli 2024.


Jobbannons

Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!

Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!

KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Om jobbet

Antal tjänster5
FöretagsnamnKillnoise Event AB
LönFast och rörlig lön
Organisationsnummer5590929872
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeEventsäljare/Eventförsäljare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Killnoise Event AB söker fem personer till denna tjänst som eventsäljare/eventförsäljare med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som eventsäljare/eventförsäljare hos Killnoise Event AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Eventsäljare till Tomas Ledin, 24e juli

Killnoise Event AB söker fem personer till tjänsten som eventsäljare/eventförsäljare i Norrköping.

2024-06-08

Mer info

Eventsäljare till Benjamin Ingrosso, 26e juli

Killnoise Event AB söker fem personer till tjänsten som eventsäljare/eventförsäljare i Karlstad.

2024-06-08

Mer info

Eventsäljare till Miss Li, 26e juli

Killnoise Event AB söker fem personer till tjänsten som eventsäljare/eventförsäljare i Eskilstuna.

2024-06-08

Mer info