Personlig assistent (sommarevikare) till kvinna i Segmon

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom yrken med social inriktning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som personlig assistent hos 2U ASSISTANS AB. Grums är platsen där denna position är ledig.

Om du letar efter en spännande karriär inom personlig assistent-branschen, har 2U ASSISTANS AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. 2U ASSISTANS AB letar efter erfaren personlig assistent som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är lördag den tionde augusti 2024.


Jobbannons

2U Assistans är en privat assistansanordnare för personer med olika typer av funktionsvariationer där det finns ett behov av extra stöd och service i vardagen. Vårt motto är ”Vi vill och kan bättre”, något vi tillsammans med våra kunder och medarbetare arbetar mot dagligen. En viktig del i detta arbete är en god kontakt mellan administrativ personal, de personliga assistenterna och våra kunder där snabb och kvalitativ service är grunden. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal och har rätt till friskvårdsbidrag.

Om dig

Vi söker en kvinnlig personlig assistent till en äldre kvinna i Segmon. Hennes stora passion i livet är blommor och trädgård. Hon tar ofta dagen som den kommer och är öppen och enkel som person.

Du som assistent ska kunna vara framåt och ta egna initiativ men samtidigt vara lyhörd och öppen. Ett intresse för trädgård är en stor bonus då det i arbetet under sommaren delvis innefattar trädgårdsskötsel tillsammans med brukaren. Tidigare arbetslivserfarenheter inom personlig assistans/annan vårderfarenhet är meriterande men inget måste om personkemin är den rätta. Du bör ha tillgång till bil då arbetstiderna varierar och kollektivtrafiken är begränsad. Önskad ålder på sökande är mellan 30-60 års åldern men inget krav.

Din profil

  • Arbetslivserfarenhet meriterande
  • Initiativtagande och framåt men samtidigt öppen och lyhörd
  • Körkort behövs för att ta sig från och till arbetsplatsen

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är sommarvikariat. Passen är både dagtid och kvällstid samt helger. Schemaläggning sker tillsammans med arbetsgivare, brukare och övriga assistenter.

Rollen som assistent kommer att innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien, hushållssysslor, olika aktiviteter, till allmän omhändertagande. Meriterande är om du kan byta stomi sedan tidigare.

Om jobbet

Antal tjänster1
Företagsnamn2U ASSISTANS AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5591560262
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

2U ASSISTANS AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Grums. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos 2U ASSISTANS AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personlig assistent 90% sökes till kvinna i Enköping

Storsjöbygdens Personliga Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Enköping.

2024-06-11

Mer info

Vi söker personliga assistenter till en härlig kvinna i Höllviken

Sverigespira Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Vellinge.

2024-05-16

Mer info

Personlig assistent till 64-årig kvinna

Skånes Nord Ost Kooperativ Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som personlig assistent i Kristianstad.

2024-05-28

Mer info