Vill du jobba extra på bio under sommar och höst?

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom försäljning, inköp, marknadsföring? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som kassapersonal hos Föreningen Folkets Hus i Boden Upa. För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Boden då det är tjänsteorten.

Företaget Föreningen Folkets Hus i Boden Upa erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som kassapersonal har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Här är chansen att bli en del av Föreningen Folkets Hus i Boden Upa och jobba som kassapersonal! Ansök senast lördag den trettioförsta augusti 2024.


Jobbannons

Servicepersonal.

Vill du vara med och driva Norrbottens bästa biograf? Välkommen till huset där vi gör plats för människor och möten som förändrar!

Gillar du att arbeta med människor och kultur mitt i händelsernas centrum? Folkets Hus Boden är en ekonomisk förening som idag driver Bodens centrala premiärbiograf och teaterscen, Saga. Vårt mål är att vara Bodens de facto kulturella mötesplats och det gör vi genom att arbeta med bland annat biovisningar och evenemang samt som möjliggörare för det lokala föreningslivet.

I rollen som servicepersonal ligger fokus på kundbemötande då du dagligen möter kunder via mejl, telefon eller på plats. Biografverksamheten är den huvudsakliga delen av ditt arbete, i vilken du arbetar i kassa eller som salongsvärd. Utöver det kommer din arbetsdag att bestå av bland annat lokalvård, enklare administrativa arbetsuppgifter och att agera värd vid uthyrning av våra lokaler.

Vi söker dig som är minst 18 år och vill ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Du får utbildning i våra arbetssätt och verktyg på plats. Vi ser gärna att du har intresse av kultur på fler sätt än som konsument – oavsett om det är teater, film, spel eller något däremellan.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. I våra lokaler är få dagar den andra lik och det är därför viktigt att du är flexibel och självständig. Tycker du om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetssätt kommer du att trivas här.

Krav

  • För att söka tjänsten måste du vara över 18 år
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och i skrift
  • Vana av att arbeta med datorer och andra digitala hjälpmedel

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av arbete inom biograf- eller teaterverksamhet, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren anses relevant
  • Godkänd gymnasieexamen
  • Erfarenhet av arbete inom service eller med kundbemötande
  • Arbetslivserfarenhet inom detalj- eller dagligvaruhandel
  • Utbildning inom scen-, ljud- eller ljusteknik
  • Utbildning inom digital marknadsföring eller arbetslivserfarenhet av publicering, annonsering och innehållsskapande för sociala medier och webben

Arbetstiden är till stor del förlagd till kvällar och helger. Möjligheter till omvandling till fast tjänst i framtiden finns. Ensamarbete förekommer, men arbete sker oftast två och två.

Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse, men senast: 2024-09-30. Lönesättning enligt kollektivavtal (Hotell och restaurangfacket).

Sista ansökningsdag: 2024-08-31. ​​Skicka ansökan med personligt brev och CV till: fredrik@boden.fh.se. Märk ansökan med “Servicepersonal” och ditt namn.

Om Folkets Hus Boden

Folkets Hus finns till för människorna i Boden och därför ser vi till att orten har en prima premiärbiograf, ordnar möten som förändrar och bistår föreningar i deras arrangemang. Vi är helt medlemsägda. Om vi får pengar över återinvesteras de i våra verksamheter.

Läs mer om Folkets Hus här: Folketshusboden.se

Följ arbetet bakom kulisserna: @folketshusboden

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnFöreningen Folkets Hus i Boden Upa
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer7985000301
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeKassapersonal
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Föreningen Folkets Hus i Boden Upa söker en person till denna tjänst som kassapersonal med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som kassapersonal hos Föreningen Folkets Hus i Boden Upa skickar du in din ansökan senast 2024-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Bor du i Nynäshamn och kan jobba under juli månad som sommarvikarie?

Inspirera Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Huddinge.

2024-05-20

Mer info

Hotellreceptionist extra och under sommaren.

Kungsbron Hotell AB söker en person till tjänsten som hotellreceptionist i Stockholm.

2024-05-30

Mer info

Vi söker studenter som vill jobba extra på lager i Örebro!

Simplex Bemanning AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Örebro.

2024-05-30

Mer info