Personlig assistent sökes till ung, glad och aktiv kille i rullstol.

Publiceringsdatum: 2021-11-25

Grytan Assistans & Konsult är ett litet företag inom personlig assistans. Vi har även tjänsten redovisningskonsult. Vi har lång erfarenhet av personlig assistans då en närstående till verksamhetsansvarig varit beviljad assistans under drygt 15 års tid.

Vi är ett litet företag med fokus på delaktighet, engagemang och livskvalitet.

Rekrytering av personal till kunden kommer alltid att först och främst ske utifrån kundens egna önskemål. Genom att rekrytera personal med specifik kompetens eller erfarenhet kommer vi att stärka kundens möjlighet att aktivt delta i samhället och leva sitt liv som andra.

För alla nyanställda assistenter kommer vi att begära ett utdrag från polisens belastningsregister. Efter att vi bedömt att personen är lämplig att anställas och när kunden känt att personen är rätt så gör vi en anställning.

I samband med anställning av personal till kunden kommer dessa att få underteckna en försäkran om sekretess och tystnadsplikt. Efterfrågade egenskaper är personligt engagemang, noggrannhet, hög social kompetens, självgående, initiativrik, positiv och entusiastisk. Då Erik inte kommunicerar med tal så behöver han en assistent med stor lyhördhet och god inlevelseförmåga.

Körkort är meriterande och du bör vara rökfri.

Vi har som krav att du innan påbörjad anställning lämnar ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter Utdrag Belastningsregistret för enskild person, (PM 442.3).

Vill du ha världens bästa jobb, förena idrotts- och musikevent och en massa skratt med fantastiska Erik! Se hit! Erik älskar att vara aktiv och ser gärna match efter match varvat med roliga event!

Erik är i behov av personlig assistans dag/kväll/natt. Det betyder 17 timmar ordinarie tid/dygn samt 7 timmar sovande jour/dygn. Erik är även beviljad dubbel assistans vid vissa aktiviteter utanför hemmet. T ex bad 1 gång/vecka.

Erik bor i egen lägenhet. Assistans behövs i huvudsak på hemorten men kan även omfatta resor, inom och utom Sverige. Arbetet omfattar allt som Erik själv skulle ha gjort om han inte varit i behov av assistans. Det omfattar därmed all behov av assistans i Eriks vardag från basbehov såsom matning, hygien och kommunikation till allt annat som Erik vill göra. Det betyder även att hjälpa Erik med alla sysslor i hemmet. Erik gillar att vara aktiv och tycker om att ha människor omkring sig. Aktiviteterna varierar och kan vara allt från konserter, idrottsevenemang till promenader och tv-, data- och sällskapsspel. Erik kommunicerar med hjälp av en ögonstyrningsdator samt med kroppsspråk.

Omfattning: Deltid efter anpassat arbetstidsschema. Mer detaljerad tjänstgöringsgrad samt omfattning diskuteras vid en intervju.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse .

Din arbetsgivare blir Grytan Assistans & Konsult AB.

Kontaktuppgifter:

Grytan Assistans & Konsult

Kärrbo Nyby 3

725 97 Västerås

www.grytanassistans.se

Kontaktperson: Lena Lagerström, telefon 070-6210937.

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnGrytan Assistans & Konsult AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5591519466
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Grytan Assistans & Konsult AB söker två personer till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Grytan Assistans & Konsult AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Jobba som personlig assistent hos en positiv och glad kvinna i Motala!

Björkö Assistans Sören Eriksson AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2021-11-15

Mer info

Personlig Assistent till en Glad & social tonåring

Together HB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Sandviken.

2021-11-23

Mer info

Personliga assistenter sökes till olika team i Skåne!

Tindra Personlig Assistans AB söker fem personer till tjänsten som personlig assistent i Helsingborg.

2021-11-18

Mer info