Timvikarie till man i Upplands Väsby

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Funderar du på att söka jobb inom yrken med social inriktning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB. Denna position är tillgänglig i Upplands Väsby.

Hela Sveriges Assistans AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom personlig assistent. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Bli en del av teamet hos Hela Sveriges Assistans AB som personlig assistent genom att ansöka senast torsdag den sjunde december 2023.


Jobbannons

Jag är en man på 56 år och bor i Bredden, Upplands Väsby.

Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då. Sedan en MC olycka är jag nu mera rullstolsburen och i behov av personlig assistans.

Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans men behöver nu utökning. Vi söker därför timvikarier som kan hoppa in vid behov. Arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg.

I arbetsuppgifterna som personlig assistent hos mig ingår bland annat att du ska vara behjälplig i måltidssituationer, personlig hygien, förflyttningar samt vid sedvanliga hushållsgöromål.

Du behöver ha körkort och/eller bor i närheten.

Det är en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss!

Vem är du?

Du är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25–50 år samt att du bor i närheten. Viktigt är att du har körkort och skriver det i det personliga brevet eller din CV.

Jag söker dig som vill arbeta 3-4 pass i veckan som timextra med chans till fast rad längre fram.

Krav:

  • Vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
  • Körkort

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV. Vi vill se insikter om yrkesrollen personlig assistent eller att du är nyfiken på den yrkesrollen hos just den här personen, snarare än "erfarenhet inom vården".

När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Ansökan sker genom länken nedan:

https://forenadecare.teamtailor.com/jobs/2972186-personlig-assistent-till-man-upplands-vasby

Märk din ansökan med P-172

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Om oss

Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.

Lön, ersättningar och förmåner

Individuell lönesättning. Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på www.hsaab.se.

Om anställningsvillkoren

Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

#jobbjustnu

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnHela Sveriges Assistans AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566595210
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Hela Sveriges Assistans AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Upplands Väsby. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Allakando läxhjälp Upplands Väsby, privatlärare, Grundskola

Allakando AB söker en person till tjänsten som jobbcoach/utbildningscoach i Upplands Väsby.

2023-11-29

Mer info

myNanny barnvakt Upplands Väsby, nanny/barnpassning 1-2 gånger/vecka

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Upplands Väsby.

2023-11-06

Mer info

Timvikarie till en positiv man med glimten i ögat i Linköping!

Björkö Assistans Sören Eriksson AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2023-10-10

Mer info