Timvikarie till förskola, förskoleklass och fritids

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter anställning inom pedagogik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Stift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl genom att arbeta som förskollärare. Umeå är platsen där detta jobb har sin tjänsteort.

Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Stift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl i rollen som förskollärare så har de just nu fem lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som förskollärare hos Stift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl är måndag den elfte december 2023.


Jobbannons

Umeå Waldorfskola är en fristående, icke vinstdrivande, skola som omfattar förskola, förskoleklass, grundskola och fritidshem. Förskolan grundades 1974 och har idag ca 85 barn och 11 avdelningar.

Det specifika med Waldorfskolorna i Sverige är att de följer de nationella styrdokumenten, men också en för alla waldorfskolor/förskolor gemensam kursplan och lärandemetod. I förskolan ligger stort fokus på den fria leken, i en hemlik miljö, där dags- vecko- och årsrytm har stor betydelse för det pedagogiska arbetet. Storbarnsgrupperna (med barn 3-5 år) har ca 14 barn och 2 pedagoger på plats samtidigt, småbarnsgrupperna (med barn 1-3 år) har 4-5 barn och en pedagog. I småbarnsgrupp sker nära samarbete med andra småbarnsgrupper och deras pedagoger.

Vi har på förskolan ett eget kök där maten lagas från grunden, maten är ekologisk, vegetarisk och till viss del biodynamisk, i köket arbetar 1 köksmästare och 2 assisterande kockar.

Umeå waldorfskolas fritids är i huvudsak en utomhusaktivitet och verksamheten är förlagd i vår fritids skog och på skolgården. Umeå Waldorfskola erbjuder ett utefritids där barnen i verksamheten bjuds på varierande aktiviteter, trygghet och gemenskap i en stimulerande miljö. Hos oss ligger barnets egen vilja att möta, förstå och bemästra sin omvärld i centrum. Därför är vi särskilt stolta över vår unika fritids skog och alla dess möjligheter.

Vi söker några timvikarier till Umeå Waldorfskola. Både till fritids, förskola och förskoleklass. Du får en kort genomgång av hur vi arbetar, du lär dig sedan mer i verksamheten. Den först gången du vikarierar ska du inte vara helt ensam, så att du kan få vägledning av ordinarie personal.

Som timvikarie kommer du att bli uppringd på morgonen eller kvällen före vikariatet, ibland längre tid i förväg.

Som timvikarie i barngrupp på förskolan möter du barn i åldrarna 1 till 6 år mellan kl. 7.00 och 17.00 på vardagar. Vår förskola finns belägen på två platser, Solrosen på Backen och Solgården på Umedalen, totalt har vi 11 avdelningar och ca 85 barn i förskolan. Du arbetar utifrån vad ordinarie personal planerat, eller utifrån en vikariepärm, där information finns om barnen, dags rytm och annan praktisk information. Det är viktigt att du har ett intresse av att jobba med barn och gärna också erfarenhet av arbete med barn.

Förskoleklassen består av 20 barn och två pedagoger. Större delen av dagen är aktiviteterna förlagda utomhus men förskoleklassen har två hus där de har aktivitet del av dagen. Som timvikarie i Förskoleklassen bör du vara beredd att arbeta mycket utomhus.

Som timvikarie på fritids kan du både arbeta som klassassistent i en klass och som pedagog på fritids mellan 6.30-17.30.

Om jobbet

Antal tjänster5
FöretagsnamnStift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer8940012076
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeFörskollärare
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Stift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl söker fem personer till denna tjänst som förskollärare med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som förskollärare hos Stift Umeå Waldorfskola R Karlsson Mfl skickar du in din ansökan senast 2023-12-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Timvikarie i förskola, fritidshem och skola

Selja-Långlets Friskola Ekonomiska Fören söker en person till tjänsten som barnskötare i Mora.

2023-11-06

Mer info

Timvikarie till Förskolan I Ur och Skur Lilla Holm

Föräldrakooperativet Lilla Holm Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som barnskötare i Göteborg.

2023-11-09

Mer info

Timvikarier till frita och assistent i skola

Rudolf Steinerskolan söker två personer till tjänsten som barnskötare i Norrköping.

2023-11-09

Mer info