Kungsholmens gruppbostad söker sommarvikarier som vårdare/boendestödjare.

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Letar du efter ett jobb inom yrken med social inriktning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare hos Assist Bostad & Omsorg i Stockholm AB. Denna tjänst finns tillgänglig i Stockholm som är tjänsteorten.

Företaget Assist Bostad & Omsorg i Stockholm AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare har de nu två lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bli en del av teamet hos Assist Bostad & Omsorg i Stockholm AB som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare genom att ansöka senast lördag den tjugofjärde juni 2023.


Jobbannons

Om oss

Kungsholmens gruppbostad, Garvargatan 19, söker 1-2 vikarier som kan arbeta i sommar. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra. Arbetspassen varierar, de vanligaste passen är: förmiddag, eftermiddag/kväll och helger. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta i större utsträckning.

Vi söker dig som är intresserad av att börja snart och som kan arbeta i sommar. Om du kan arbeta specifika veckor skriv gärna det i ansökan.

Gruppbostaden ligger centralt i Stockholm, precis intill Kungsholmstorg. Kommunalt tar man sig hit med tunnelbana, en station ifrån t-centralen eller med ett flertal bussar.

Vi erbjuder en engagerar, professionell och trevlig arbetsplats med många härliga möten.

Om dig

Det är ett krav att du talar god svenska då funktionsnedsättning för många kan innebära svårigheter att tolka och förstå sitt modersmål.

Du behöver vara bekväm med att assistera med intimhygien.

Vi vill att du är intresserad av människor och tillsammans med oss vill arbeta för att skapa goda insatser, gott stöd och god omvårdnad till den enskilde.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Dina arbetsuppgifter

Om du är sugen på ett roligt, varierande och givande extraarbete, hör av dig! Vi söker dig som vill arbeta hos oss, morgon, eftermiddagar/kvällar, helger och nätter (sovande jour). Dina arbetsuppgifter innebär att assistera hyresgästerna i deras dagliga liv. Du kommer också att få möjlighet att bidra till en meningsfull fritid som kan bestå av att åka på dans, gå ut och äta, fika, gå på bio eller fotboll. Hyresgästerna på gruppbostaden är i varierande ålder och har alla någon form av begåvningsmässig funktionsnedsättning. Stödet utgår från var och ens individuella behov och önskemål. Alla personer bor i egna lägenheter i nära anslutning till gemensamhetslokal, med tillgång till personal dygnet runt.

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnAssist Bostad & Omsorg i Stockholm AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566291216
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeVårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Assist Bostad & Omsorg i Stockholm AB söker två personer till denna tjänst som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare hos Assist Bostad & Omsorg i Stockholm AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker nu sommarvikarier i Umeå!

Civil Care Sweden AB söker fem personer till tjänsten som vårdbiträde i Umeå.

2023-05-16

Mer info

FINJAGÅRDEN SÖKER SOMMARVIKARIER!

Finjagården AB söker två personer till tjänsten som behandlingsassistent/socialpedagog i Hässleholm.

2023-05-24

Mer info

Enheterna Tullgården och Dörjgränd söker sommarvikarier

Prima LSS Omtanke Sverige AB söker fyra personer till tjänsten som stödassistent i Stockholm.

2023-04-25

Mer info