Ledsagare till 16 åring från Jakobsberg

Publiceringsdatum: 2023-03-17

Arbetet utgår från kundens hem eller dess närområde. Familjen bor i Jakobsberg.

Care Allomsorg arbetar främst med funktionshindrade barn och ungdomar men även med vuxna och äldre. Vi arbetar med avlösning, ledsagning och personlig assistans i Stockholms stad, Järfälla kommun och Nacka kommun. Vi arbetar även med en liten hemtjänst på Södermalm, samt boendestöd i Stockholms stad.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med barn och ungdomar med speciella behov. Eftersom avlösaren/ledsagaren fungerar som en ”förlängd arm” i det sociala livet är det viktigt att behärska det svenska språket. Vi på Care Allomsorg eftersträvar kontinuitet och önskar därför endast ansökningar från personer som avser har en långsiktig ambition med sin anställning. Vi ser gärna att du arbetar minst 12 månader.

Just nu söker vi en ledsagare till en 16 årig kille med ADD som även har vissa svårigheter i sin vardag när det kommer till det sociala samspelet och kommunikationen.

Som hans ledsagare kommer du att följa med och vara ett stöd under hans fritidsaktiviteter men även försöka att motivera och hitta intressen som han finner meningsfulla. Han gillar bland annat att läsa och att spela datorspel och har även ett intresse för matlagning.

Ett vanligt arbetspass kan vara bland annat att gå promenader, gå ut och äta/fika eller kanske gå se på någon film på bio.

Du som som söker bör vara van vid att jobba med barn och ungdomar och ha ett låg affektivt bemötande och du är en lugn samt trygg person som klarar av utmaningar. För detta uppdrag prioriteras manliga sökande men är ej ett krav, dock behöver du som söker ha erfarenhet och kunskap av liknande uppdrag.

Arbetstider förläggs främst under helger men även vissa vardagskvällar kan förekomma. Start omgående.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnCare Allomsorg AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566276779
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeLedsagare
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Care Allomsorg AB söker en person till denna tjänst som ledsagare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som ledsagare hos Care Allomsorg AB skickar du in din ansökan senast 2023-04-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Ledsagare till 14 årig kille från Gröndal

Care Allomsorg AB söker en person till tjänsten som ledsagare i Stockholm.

2023-03-17

Mer info

Ledsagare till 12 årig tjej från Södermalm

Care Allomsorg AB söker en person till tjänsten som ledsagare i Stockholm.

2023-03-23

Mer info

HBTQ-kunnig ledsagare sökes till 16-årig kille i Söderort

El Ca AB söker en person till tjänsten som ledsagare i Stockholm.

2023-03-09

Mer info