Timanställd undersköterska till BrommaAkuten vårdcentral

Publiceringsdatum: 2021-11-24

BrommaAkuten är en privatägd vårdcentral beläget vid Brommaplans torg med 13-års historia både som närakut och populärt alternativ till områdets stora regionsdrivna vårdcentraler.

Idag drivs BrommaAkuten VC enbart som vårdcentral med öppettiderna 8:00-19:00 med fokus på närområdets primärvårdsbehov. Vi kännetecknas idag främst av vår tillgänglighet, förlängda öppettider och korta väntetider. På kalendern befinner vi oss idag i en större förändringsprocess där vi ser över stora delar av vår verksamhet, allt från nya IT-system, nyanställningar, uppfräschning av lokal till ett pågående namnbyte och nya arbetssätt för att behandla våra mest utsatta patientsegment.

Vi har cirka 7 000 listade patienter och erbjuder ett varierande antal mottagningar. Längsmed vårt standarduppdrag som vårdcentral driver vi drop-in mottagning, digitalmottagning, äldremottagning, hemsjukvård, diabetesmottagning, distriktsköterskemottagning samt ett utökat psykosocialt uppdrag i form av första linjen barn och unga.

I arbetsuppgifterna ingår primärvårdsarbete såsom mottagningsarbete, lättare provtagning, telefonbokning, hemsjukvård m.m.

Vi söker

  • Dig som med goda erfarenheter som undersköterska inom primärvården, som är alert, arbetsam och har god erfarenheter vid arbete i grupp.
  • Vi söker dig som är social, strukturerad, kunnig och intresserad av primärvårdsarbete
  • Erfarenhet inom hemsjukvård är meriterande

Goda anställningsvillkor gäller, pension enligt kollektivavtal, trevlig och professionell arbetsmiljö, god kontinuitet. Brommaplan ligger centralt och har bra kollektivtrafik med goda kommunikationer.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnBrommaAkuten AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5568648595
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeUndersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

BrommaAkuten AB söker en person till denna tjänst som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos BrommaAkuten AB skickar du in din ansökan senast 2021-12-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Timanställd sjuksköterska till Mobilia Vårdcentral

Svenska Primärvårdsspecialisterna AB söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Malmö.

2021-11-11

Mer info

Undersköterska till Hemsjukvård

SKHLM Vårdcentral AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Stockholm.

2021-11-11

Mer info

Timanställda lokalvårdare till expansivt Boråsföretag

44:an Städservice AB söker fem personer till tjänsten som städare/lokalvårdare i Borås.

2021-10-07

Mer info