SÖKES: KLASSLÄRARE år 7-9

Publiceringsdatum: 2021-01-13

När skolan får influensa är vi Alvedon. Vi botar inte, men mildrar konsekvenserna. På Lärarförmedlarna ser vi till att dörren till klassrummet alltid står öppen genom att hjälpa skolan och förskolan med erfarna lärarvikarier med djupa kunskaper och breda klokskaper att dela med sig av när ordinarie lärare inte kan vara på plats. Hos oss får du använda alla dina erfarenheter, färdigheter och intressen till att leda och inspirera barn och unga.

Behovet av bra vikarier i skolan har aldrig varit större än idag. Att förverkliga drömmar är stort. Att få andra att förverkliga sina är större. Vi vill att fler ska få vara med om båda:).

Om jobbet

Just nu söker vi dig som är intresserad av uppdrag som klasslärare i åk 7-9. I uppdraget ingår undervisning i t.ex svenska, matte och SO. Du hjälper också till mellan lektioner - på raster och under måltider.

Uppdraget hanterar du enkelt i vår jobb-app. När du behöver stöd eller råd är vi alltid nära; i chatten, på telefon eller mejl. Du får dessutom tillgång till ett maffigt nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med, och vänner för livet.

Vad behöver du kunna?

Talang är vår passion. Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Du behöver vara utbildad lärare eller ha annan relevant utbildning och erfarenhet av undervisning. Dessutom behöver du tala och skriva svenska (eller i vissa fall engelska), och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Och vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:)

Så söker du jobbet

Första steget i vår smarta rekryteringsprocess är ett jobbtest. I nästa steg ses vi i ett videomöte. Om vi är överens får du en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.

Om oss

Efter 20 år som specialister på lärarvikarier till skolan vet vi att varje vikarie från Lärarförmedlarna gör skillnad! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Självklart har vi kollektivavtal. Läs mer och sök jobb på https://workpamoja.com/sok-jobb/

#jobbjustnu

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLärare i grundskolan, årskurs 7-9

Ansökan

People Productions Sweden AB söker fem personer till denna tjänst som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 hos People Productions Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

SÖKES: KLASSLÄRARE år 7-9

People Productions Sweden AB söker fem personer till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Stockholm.

2020-12-22

Mer info

SÖKES: KLASSLÄRARE år 7-9

People Productions Sweden AB söker fem personer till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Stockholm.

2021-01-19

Mer info

SÖKES: LÄRARVIKARIE år 7-9

People Productions Sweden AB söker fem personer till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Stockholm.

2020-10-13

Mer info