Sjuksköterska sökes till uppdrag i sommar

Publiceringsdatum: 2023-05-02

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Pelmatic AB är på jakt efter en skicklig sjuksköterska, grundutbildad och du kan vara rätt person för jobbet. Denna tjänst finns tillgänglig i Sandviken som är tjänsteorten.

Pelmatic AB har just nu fem lediga tjänster som sjuksköterska, grundutbildad. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Sök jobbet som sjuksköterska, grundutbildad hos Pelmatic AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast fredag den trettionde juni 2023.


Jobbannons

Som sjuksköterska inom bemanning gäller det alltid att ligga steget före i planeringen. Vi har nu flera spännande uppdrag i sommar för dig som sjuksköterska att välja mellan, både hos såväl kommuner, regioner som privata vårdgivare. Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller under en längre period. Genom att redan nu planera din sommar säkrar du sommaruppdraget.

Bli en del av gemenskapen på Pelmatic!

Med stort ansvar och mycket arbetsglädje söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med minst två års erfarenhet, som brinner för ditt yrke och som vill vara med och förbättra vårdsverige tillsammans med oss på Pelmatic!

När du tar uppdrag tillsammans med oss blir du en del av ett kompetent och positivt bemanningsföretag som varje dag stöttar dig i ditt uppdrag. Vi är arbetsgivaren som bryr sig! Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig.

Lär känna oss

Pelmatic är ditt familjära bemanningsföretag inom hälso- och sjukvården i Sverige för dig som är sjuksköterska och läkare. Vi är familjeföretaget med den långa erfarenheten, vi har funnits i bemanningsbranschen sedan 1979 och har uppdrag för dig inom kommuner, regioner och privata aktörer. Tillsammans med dig som sjuksköterska och läkare förbättrar vi vårdsverige – genom att du som konsult hos oss får ett uppdrag på rätt plats där varje ny dag innebär nya möjligheter för dig att göra det du gör bäst. Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig. Även om du är långt hemifrån på ett uppdrag får vi dig att känna dig betydelsefull och trygg. Vi är din arbetsgivare som bryr sig! Det är hos oss du tar av dig skorna och känner dig som en del i det familjära företaget.

Varför ska du välja Pelmatic? För att hos oss får du

- Varmt bemötande – Hemma hos Pelmatic lägger vi stor vikt vid arbetsglädje. Här ska alla trivas i en avslappnad atmosfär med högt i tak och mycket värme. Vi kallar det ”The Pelmatic Way”, en avslappnad men seriös arbetsfilosofi som ska genomsyra allt vi gör och hur vi bemöter varandra, våra konsulter och våra uppdragsgivare.

- Trygghet – Pelmatic är arbetsgivaren som bryr sig! Vi vill att du ska känna dig betydelsefull och trygg. Oavsett om du jobbar långt hemifrån eller på din hemort finns vi alltid här för dig. Vid akuta ärenden som rör ditt uppdrag finns vi alltid tillgängliga på vår jourtelefon.

- God service – När du tar hand om vården, tar vi hand om dig! Vi sköter allt det administrativa som rör boende, resor och avtal medan du fokuserar på ditt arbete och verkligen kunna slappna av när du är ledig.

Välkommen in till oss!

Säkra ditt sommaruppdrag redan nu – Gå in via länken nedan och skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

https://www.pelmatic.se/

Om jobbet

Antal tjänster5
FöretagsnamnPelmatic AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5592766918
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Pelmatic AB söker fem personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Sandviken. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Pelmatic AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska sökes till uppdrag i höst

Pelmatic AB söker fem personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Partille.

2023-07-10

Mer info

Sjuksköterska sökes till uppdrag i höst

Pelmatic AB söker fem personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Kävlinge.

2023-07-10

Mer info

Sjuksköterska sökes till uppdrag i höst

Pelmatic AB söker fem personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Vellinge.

2023-07-10

Mer info