Sommarjobb

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Är du på jakt efter en karriär inom sanering och renhållning? Nu har du chansen att börja jobba som arbetsledare, städ/städledare hos Jr Logistic AB. Denna position är tillgänglig i ospecificerad arbetsort.

Jr Logistic AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom arbetsledare, städ/städledare. Kolla in deras två lediga tjänster för att se om du har vad som krävs. Här är chansen att bli en del av Jr Logistic AB och jobba som arbetsledare, städ/städledare! Ansök senast lördag den tjugofjärde juni 2023.


Jobbannons

JR Logistic AB är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag med över 14 år i branschen. Våra ledord är Personlig Personal vilket för oss betyder att vi vill känna alla våra medarbetare så väl att vi kan skräddarsy varje uppdrag för att passa både kunden och medarbetaren på ett ultimat sätt. Vi vet att våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och att det bara är genom dem som vi kan uppnå vårt mål att vara bäst.

Vi som driver företaget har många års erfarenhet av både transport och bemanning. Vi hjälper företag över hela stor Stockholm att bemanna en uppsjö av varierande uppdrag, med allt ifrån styckegodsdistribution, renhållning och kyl och frystransporter.

Det kommer att läggas stort fokus på dig som person. Du är inte bara JR Logistic’s ansikte mot kund utan även kundens ansikte utåt. Att du är trevlig, punktlig och ansvarsfull ser vi som en självklarhet men vi uppskattar även medarbetare som samtidigt är initiativrika och serviceinriktade.

Gillar du nya utmaningar och personlig utveckling är JR Logistic platsen för dig.

JR Logistic erbjuder en uppsjö av olika uppdrag utspridda över hela Stockholm. Våra ledord är Personlig Personal vilket för oss betyder att vi vill känna alla våra medarbetare så väl att vi kan skräddarsy varje uppdrag för att passa både kunden och medarbetaren på ett ultimat sätt.

Vi söker nu personer som vill jobba extra under sommaren för olika uppdrag runt om i Stockholm. Arbetstiderna är flexibla.

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnJr Logistic AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566646690
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeArbetsledare, städ/Städledare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Jr Logistic AB söker två personer till denna tjänst som arbetsledare, städ/städledare med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare, städ/städledare hos Jr Logistic AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vill du jobba sommarjobba i butik? - Uppsala

Srb Gruppen AB söker två personer till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Uppsala.

2023-06-02

Mer info

Barnskötare timvikarie Sommarjobb?

Child Academy Uppsala AB söker fyra personer till tjänsten som barnskötare i Uppsala.

2023-05-30

Mer info

Extrajobb/Sommarjobb: Fältobservatör i Sundsvall

Norstat Sverige AB söker två personer till tjänsten som intervjuare, opinionsundersökning i Sundsvall.

2023-05-30

Mer info