Barnmorska med erf av arbete på VC med allmänna patienter för digital vård

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Kry Primärvård AB söker just nu efter en barnmorska och du kan vara den de letar efter. ospecificerad arbetsort är platsen där detta jobb har sin tjänsteort.

Kry Primärvård AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom barnmorska-branschen. Ta en titt på deras sex lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som barnmorska hos Kry Primärvård AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är måndag den tjugofjärde juli 2023.


Jobbannons

Tjänsten innebär en kombination av digitalt arbete (chatt+ video) i vårt barnmorskeflöde samt i vårt allmänna patientflöde med primärvårdspatienter.

Arbetsuppgifter

Handlägga digitala patienter som söker för provtagning av STI (könssjuksdomar), smittspårning samt behandling. Amningsfrämjande rådgivning. Preventivmedelsrådgivning, rådgivning kring abort och pre-konceptionella (för de som vill bli gravida) samtal. Rådgivning kopplat till klimakteriet. Du du även kommer att arbeta i det allmänna flödet kommer du att hantera allmänna hälsofrågor genom patientmöten över video och chatt samt triagering via chatt i vår digitala portal.

Kvalifikationer

 • Leg. Barnmorska med minst 2 års arbetslivserfarenhet. Meriterande med erfarenhet från barnmorskemottagning men inget krav.
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete på vårdcentral med allmänna patienter (ej endast hemsjukvård eller MVC/ BVC) alt minst 1 år på 1177.
 • Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först.
 • Trygg och van vid triageringsarbete
 • Mycket goda kunskaper av egenvårdsråd och "ser det stora i det lilla men även det lilla i det stora"
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. God engelska i tal.
 • Du är kommunikativ och tydlig i skrift
 • Arbetslivserfarenhet av telefonrådgivning och eller digital vård är meriterande.
 • Du är självständig i din roll som sjuksköterska och är bekväm att ta egna beslut.

Vi erbjuder

 • En möjlighet att möta många patienter.
 • En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala vård genom feedback och idéer till vårt tekniska team.
 • Utöver dina sjuksköterskekollegor samarbetar och utbyter du erfarenheter med våra läkare, fysioterapeuter och psykologer över hela landet.
 • Möjlighet att arbeta varifrån du vill inom Sverige och bokar enkelt pass genom ett digitalt verktyg.
 • En egen kontaktperson på Kry som stöttar dig i din anställning och följer upp hur ditt arbete går för din personliga utveckling.

Varje kliniker som börjar på Kry genomgår en gedigen introduktion innefattande hur man arbetar digitalt, hur man använder Krys plattform och våra medicinska riktlinjer

Övrig information

Start: Omgående/Enligt överenskommelse

Lön: Timlön/ Konsultarvode

Anställningsform: Anställd på timme eller konsult

Omfattning: 20 %-100%

Tider: Främst vardagar 8-20 men även en del senare kväll och helg. Önskeschema utefter tillgängliga pass tillämpas.

Arbetsplats: Distans/ hemifrån (du kan även jobba från Europa men max tot 6 veckor/ år).

Om Kry

Kry är en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få – och ge – vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Kry lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Kontakt

Låter detta intressant? SÖK tjänsten nedan och klicka här för att läsa mer om hur det är att arbeta som kliniker hos oss. (Vid specifika frågor kan du maila sofia.staaf@kry.se).Vi går igenom kandidater löpande och kallar de som passar bäst in på det vi söker till en telefonintervju.

Om jobbet

Antal tjänster6
FöretagsnamnKry Primärvård AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566658364
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeBarnmorska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Kry Primärvård AB söker sex personer till denna tjänst som barnmorska med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som barnmorska hos Kry Primärvård AB skickar du in din ansökan senast 2023-07-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

PROVERSO söker Sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård

AB Proverso söker tre personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Lund.

2023-05-30

Mer info

Undersköterskor med erfarenhet av akutsjukvård sökes till Kungsbacka!

AB Vårdkuriren söker två personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Göteborg.

2023-05-17

Mer info

Undersköterskor med erfarenhet av akutsjukvård sökes till Kungsbacka!

AB Vårdkuriren söker två personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Kungsbacka.

2023-05-17

Mer info