Sommarjobb produktionstekniker

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Letar du efter möjligheter att arbeta inom yrken med teknisk inriktning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos AB P.J. Jonsson och Söner genom att arbeta som produktionstekniker, maskin/verkstad. Örnsköldsvik är platsen där detta jobb har sin tjänsteort.

AB P.J. Jonsson och Söner behöver fler anställda som stödjer arbetet inom produktionstekniker, maskin/verkstad. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Söker du efter en spännande karriär som produktionstekniker, maskin/verkstad? Sök jobbet hos AB P.J. Jonsson och Söner senast lördag den tjugofjärde juni 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Vi på P J Jonsson & Söner söker DIG som studerar civilingenjör inom maskinteknik, industriell ekonomi eller likvärdigt, som vill utveckla och applicera dina kunskaper i LEAN och produktionsflöden.

Jonsson & Söner

Jonsson & Söner är marknadsledande tillverkare i Sverige av mobila stenkrossar och siktstationer. Vi har även en stor internationell marknad, såsom Norge, Tyskland och Australien. Vi tillverkar våra produkter från ritning till färdiga maskiner i vår verkstad i Billsta, Örnsköldsvik. Mycket har hänt sedan Per Johan Jonsson och hans tre söner grundade PJ Jonsson Söner år 1953. Samtidigt är själva grundtanken i verksamheten lika självklar nu som den var på 50-talet: att med en hög servicegrad och ett personligt engagemang kunna erbjuda våra kunder lösningar anpassade för deras ändamål.

Idag, som en del av Metso koncernen, fortsätter Jonsson & Söner att expandera verksamheten nationellt och globalt. Sedan 2018 ingår vi i Metsos koncern men fortsätter att sälja produkterna under namnet Jonsson & Söner. Tillsammans med Metso jobbar vi för att bli ett Tier-1 company med ett stort fokus på hållbarhet.

Läs gärna mer på pjjonsson.se.

Uppdragsbeskrivning

Vi är i en expansionsfas som innebär spännande utmaningar på nya marknader i världen och högre tryck på produktion. Vi önskar därför se över hur våra flöden fungerar idag och hur de kan bli mer effektiva och produktiva. Därtill skulle vi vilja se över möjligheten till att skapa ett företagsanpassat LEAN-spel för att kunna utbilda vår personal i LEAN-processen.

Ditt uppdrag kommer vara att upprätta en värdeflödesanalys, och eventuellt ett företagsanpassat LEAN-spel.

Din profil

Vi söker dig som studerar civilingenjör med inriktning produktionsteknik eller likvärdigt. Du har gått minst två år på din utbildning och du kan vara självgående i ditt uppdrag.

Placering: Billsta, Örnsköldsvik

Omfattning: 6 – 8 veckor

Lön: timlön enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi kan spara din ansökan i våra system enligt GDPR.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnAB P.J. Jonsson och Söner
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5560571654
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeProduktionstekniker, maskin/verkstad
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

AB P.J. Jonsson och Söner söker en person till denna tjänst som produktionstekniker, maskin/verkstad med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som produktionstekniker, maskin/verkstad hos AB P.J. Jonsson och Söner skickar du in din ansökan senast 2023-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vill du jobba sommarjobba i butik? - Uppsala

Srb Gruppen AB söker två personer till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Uppsala.

2023-06-02

Mer info

Barnskötare timvikarie Sommarjobb?

Child Academy Uppsala AB söker fyra personer till tjänsten som barnskötare i Uppsala.

2023-05-30

Mer info

Extrajobb/Sommarjobb: Fältobservatör i Sundsvall

Norstat Sverige AB söker två personer till tjänsten som intervjuare, opinionsundersökning i Sundsvall.

2023-05-30

Mer info