Östgötateatern söker följespotsförare till musikalen Waitress

Publiceringsdatum: 2023-03-17

Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Från och med januari 2023 ingår även Östgötamusiken i bolaget. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har ca 230 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Omsättningen är ca 200 mkr per år och ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

Vi söker följespotsförare till höstens stora musikal Waitress i våra teaterhus i Norrköping och Linköping. Det handlar om kvälls- och helgarbete på timkontrakt. Erfarenhet från scentekniskt arbete är meriterande, men inget krav. Vi söker fyra personer som kommer att byta av varandra.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning eller ålder och vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@ostgotateatern.se. Senast den 10 april 2023 vill vi ha din ansökan. Skriv "Följespotsförare" i ämnesraden på mejlet.

För mer information kontakta teknisk chef Johan Wallin på johan.wallin@ostgotateatern.se eller 073-620 53 29 och/eller facklig representant Caroline Karlsson på caroline.karlsson@scenkonstost.se eller 0733-359614.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster4
FöretagsnamnScenkonst Öst AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5590154547
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeLjussättare
YrkesområdeKultur, media, design

Ansökan

Scenkonst Öst AB söker fyra personer till denna tjänst som ljussättare med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som ljussättare hos Scenkonst Öst AB skickar du in din ansökan senast 2023-04-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Partille ridklubb söker ridlärare!

Partille Ridklubb söker en person till tjänsten som ridinstruktör/ridlärare i Partille.

2023-02-14

Mer info

Lyftet AB söker allmänsjuksköterska till Hallands sjukhus Akuten Varberg

Lyftet i Sverige AB söker tre personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Varberg.

2023-03-07

Mer info

Nu söker Vårdkuriren sjuksköterskor till vår bemanningspool på Gotland!

AB Vårdkuriren söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Gotland.

2023-02-22

Mer info