Butiksmedarbetare team färskvaror Willys Lidköping Framnäs

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Lidköping Framnäs. Tjänsten avser extra vid behov. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Sofia Karlsson, 0510-88489 eller sofia.karlsson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-10-27. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 215 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2020 omsatte vi över 31 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnWilly:S AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5561632232
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeButikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Willy:S AB söker en person till denna tjänst som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror med placerings i Lidköping. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror hos Willy:S AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Butiksmedarbetare Willys Varberg Träslövsvägen

Willy:S AB söker två personer till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Varberg.

2021-10-20

Mer info

Butiksmedarbetare Willys Karlstad Bryggudden

Willy:S AB söker tio personer till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Karlstad.

2021-10-20

Mer info

Butiksmedarbetare Willys Hultsfred Nytorpsvägen

Willy:S AB söker tre personer till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Hultsfred.

2021-10-26

Mer info