Söker extra personal/sommar vikarie i Köping

Publiceringsdatum: 2023-05-30

Är du på jakt efter en karriär inom sanering och renhållning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som städare/lokalvårdare hos Asteri Facility Solutions AB. För detta jobb är Köping den angivna tjänsteorten.

Företaget Asteri Facility Solutions AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som städare/lokalvårdare har de nu två lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som städare/lokalvårdare hos Asteri Facility Solutions AB? Ansök innan torsdag den tjugonionde juni 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Vi söker extra personal/vikarie med i Köping. God svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städyrket är inte krav men B-körkort och bil är meriterande. Vi söker en person som ska gå som extra personal. Arbetstider och frekvens kan var både vardagar och helger. Vi arbetar efter våra värdeord som är: Engagemang, Nytänkande och Ansvarstagande. För att passa i rollen som städare har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt. Som person är du noggrann och trivs i en serviceinriktad roll, samt är bra på att passa tider.

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnAsteri Facility Solutions AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5564794021
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeStädare/Lokalvårdare
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Asteri Facility Solutions AB söker två personer till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Köping. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos Asteri Facility Solutions AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker nu timvikarier i Falköping, Lidköping, Tibro & Skara

Din Personliga Assistans Falköping AB söker fyra personer till tjänsten som personlig assistent i Falköping.

2023-09-07

Mer info

Taxichaufförer hel/deltid/extra LIDKÖPING

Väner Taxi AB söker tio personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Lidköping.

2023-07-24

Mer info

RestorFX Nyköping söker en bilvårdare

Bensa AB söker en person till tjänsten som bilvårdare/garagearbetare i Nyköping.

2023-09-04

Mer info