Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Publiceringsdatum: 2023-05-10

Funderar du på att söka jobb inom yrken med social inriktning? Ett spännande jobb som anonym konsument hos Better Business Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Köping är platsen där denna position är ledig.

Om du letar efter en spännande karriär inom anonym konsument-branschen, har Better Business Sweden AB just nu fem lediga jobb som kan vara av intresse. Söker du efter en spännande karriär som anonym konsument? Sök jobbet hos Better Business Sweden AB senast fredag den nionde juni 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Det perfekta extrajobbet!

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.

Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.

Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster5
FöretagsnamnBetter Business Sweden AB
LönFast och rörlig lön
Organisationsnummer5565230157
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeAnonym konsument
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Better Business Sweden AB söker fem personer till denna tjänst som anonym konsument med placerings i Köping. Om det låter intressant att arbeta som anonym konsument hos Better Business Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Truckförare sökes - Bli en del av vårt team nu!

Simplex Bemanning AB söker en person till tjänsten som truckförare i Stockholm.

2023-09-28

Mer info

B-Chaufförer till norra Stockholm

Fordonsakademin Sverige AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Upplands-Bro.

2023-09-26

Mer info

Drivna CE-Chaufförer sökes

R.Scott Transporter söker två personer till tjänsten som distributionsförare i ospecificerad arbetsort.

2023-09-25

Mer info