ROLIG KVINNA MED HUVUDET PÅ SKAFT SÖKER EN NY ASSISTENT VID BEHOV

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom yrken med social inriktning-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som personlig assistent hos SAAND Service & Omsorg AB. Kävlinge är platsen där denna position är ledig.

SAAND Service & Omsorg AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som personlig assistent. De har just nu ett ledigt jobb som personlig assistent som kan vara av intresse för dig. Låt SAAND Service & Omsorg AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som personlig assistent! Ansök seast onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Malmö, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.

Timanställd vid behov.

För uppdragsgivarens räkning söker vi nu personliga assistenter som vill jobba hos vår kvinnliga uppdragsgivare i Kävlinge när hennes fasta ordinarie assistenter blir sjuka eller vid ledighet/semester. Behovet kan variera allt från 4 timmars pass till 13 timmars pass, dagtid, kvällar och helger. Passen kan variera. Ej natt, men tidiga mornar.

Vem är uppdragsgivaren? Hon är en normalbegåvad och levnadsglad kvinna med många åtaganden och talar om hur hon vill ha sin assistans utförd! Uppdragsgivaren sköter sin assistans själv med hjälp av oss. Uppdragsgivaren har en CP-skada samt en synskada, och behöver hjälp och stöttning i den vardagliga livsföringen, så som vid aktiviteter, träning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Till uppdragsgivarens intresse hör bland annat matlagning, bakning och träning och det är ett stort plus om du delar dessa intressen. Det är viktigt med kommunikation dvs att du behärskar svenska språket så att du och uppdragsgivaren förstår varandra.

Vem är du?

Uppdragsgivaren önskar sökande som är rökfria, 25–40 år och som bor i eller nära Kävlinge, Lund, Helsingborg, Malmö. Vi söker dig som vill ha något extra utöver annan anställning eller Utbildning. Körkort är inget krav/behov hos uppdragsgivaren, men uppsakaskattas om du har. Uppdragsgivaren åker mycket kollektivt. Du bör ha erfarenhet av CP-skada eller annan erfarenhet som bedöms vara lämplig. Positivt om du har humor och är stabil, har en hög arbetsmoral samt vara en skötsam person och vilja ställa upp vid kort varsel, det vill säga att vara flexibel på kundens behov. Kunden har behov av assistenter som är lugna, effektiva, händiga, tekniska och bör kunna hantera snabba förändringar.

Kvinna eller man spelar ingen roll. Du kan ej ha allergi allergi mot nötter och skaldjur, inte för mycket parfym eller kosmetika på grund av kundens astma. Uppdragsgivaren önskar stilrena vardagskläder (inga träningskläder om inte aktiviteten kräver det).

Vill du ha ett arbete där du varje dag bidrar med att ge en annan människa en meningsfull vardag och öka livskvalitén samt känna att du förenklar kundens vardag. Där kvalitet är viktigare än kvantitet, gemenskap och personliga relationer med god kommunikation från allas parter står i fokus. Låter detta som du och du tycker det låter intressant? Varmt välkommen

OBS!!! Vänligen skriv följande i ämnesraden i din ansökan: PA Kävlinge

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnSAAND Service & Omsorg AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5590204680
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

SAAND Service & Omsorg AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Kävlinge. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos SAAND Service & Omsorg AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Äldre kvinna i Nyköping söker kvinnliga assistenter

SAAND Service & Omsorg AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Nyköping.

2024-05-27

Mer info

Personlig assistent Smedjebacken

Skandinavien Assistans i Sverige AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Smedjebacken.

2024-06-03

Mer info

En kvinna på Tjörn söker personlig assistent

SAAND Service & Omsorg AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Tjörn.

2024-06-13

Mer info