Intervjuare i Blekinge

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter anställning inom försäljning, inköp, marknadsföring? Norstat Sverige AB söker just nu efter en intervjuare, opinionsundersökning och du kan vara den de letar efter. Platsen där jobbet finns ledigt är i Karlskrona.

Norstat Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som intervjuare, opinionsundersökning. Kolla in deras fyra lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Norstat Sverige AB och jobba som intervjuare, opinionsundersökning! Ansök senast onsdag den tjugonde december 2023.


Jobbannons

Norstat Sverige AB är Sveriges ledande företag inom marknadsundersökningar.

Varje år genomför vi ett mycket stort antal marknadsundersökningar för alla typer av nationella och internationella kunder, alltifrån statliga verk och kommuner till svenska och internationella företag, politiska organisationer och världsledande varumärken.

Vi söker nya, motiverade intervjuare i hela landet. Att vara intervjuare innebär att man jobbar med att utföra kortare eller längre personliga intervjuer i butiker, gallerior, mässor eller på stan. Rekrytering av e-postadresser/telefonnummer för nöjd-kundundersökningar eller rekryteringar av personer till fokusgrupper är även vanligt förekommande arbetsuppgifter som intervjuare. I tjänsten får du möjligheten att träffa många människor och ta del av spännande projekt. Vi söker personer i alla åldrar!

Du som söker denna tjänst ska ha stor social kompetens, vara utåtriktad och inte vara rädd att ta kontakt med folk. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket samt är tekniskt lagd, då intervjuerna oftast utförs via en surfplatta. Vi söker även egenskaper som noggrannhet, punktlighet och hög serviceanda. Tidigare erfarenhet inom marknadsundersökningar eller kundservice är meriterande men inte nödvändigt, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort och tillgång till egen bil är en fördel men inget krav.

Arbetstiderna förekommer främst under vardagar dagtid men även kvällstid och helger kan förekomma. Detta är en behovsanställning

Skicka din ansökan till: norstat.rekrytering@norstat.se

Märk med Blekinge i ämnesraden

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sarah Lonér på telefon 076-10 88 656

Om jobbet

Antal tjänster4
FöretagsnamnNorstat Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566046297
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeIntervjuare, opinionsundersökning
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Norstat Sverige AB söker fyra personer till denna tjänst som intervjuare, opinionsundersökning med placerings i Karlskrona. Om det låter intressant att arbeta som intervjuare, opinionsundersökning hos Norstat Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

VI SÖKER DIG SOM ÄR TOLK ELLER VILL BLI I BLEKINGE

Vs Consulting AB söker personer till tjänsten som tolk i ospecificerad arbetsort.

2023-10-20

Mer info

ILVA Kristianstad söker serviceminded deltidssäljare

Ilva Swe AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, fackhandel i Kristianstad.

2023-10-31

Mer info

Barn- och ungdomsutredare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag

PersonalExpressen AB söker en person till tjänsten som ungdomssekreterare, socialtjänst i Linköping.

2023-10-02

Mer info