Säljare till Telia butik i Jönköping på Asecs Center

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Vi är den nya generationens telekomföretag och har över 20 000 fantastiska medarbetare som möter miljontals kunder varje dag. Vi lever i en värld som ständigt utvecklas, och vi tänker inte bara hänga med i utvecklingen. Vi vill leda den. Vill du vara med och göra det med oss? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Jag heter Niklas Abrahamsson och arbetar som Store Leader i Telias butik i Jönköping på Asecs center. Vår butiks viktigaste värderingar är att vi alltid ska vara ärliga mot varandra, alltid prata och behandla varandra med respekt. Detta genomsyras även i våra kundmöten. Vi har en drivkraft att alltid känna att vi har gjort ett bra jobb när vi går hem för dagen. Som ett team lyckas vi eller misslyckas vi. Nu söker vi en ny kollega som är positiv, engagerad i det hon/han gör och vill testa och utmana sig själv inom försäljning. I över 10 år har jag jobbat med försäljning och något jag många gånger får höra är att ”jag är ingen säljare” eller ”jag gillar inte försäljning” och det jag kan säga är att med rätt förutsättningar, med rätt produkter och bra ledarskap börjar man snabbt älska försäljning och bryta ny mark som man inte viste fanns, därför utmanar jag dig som har kvalifikationerna ovan att söka en tjänst hos oss.

Din nästa utmaning?

Telia Company vill ha fler medarbetare som vill vara med att påverka framtiden, människor som vill förenkla komplexa frågor och som bryr sig om sina kollegor, kunder och vårt samhälle. Vi på Telia tror att mångfald skapar en bättre arbetsplats och bättre team, samt att våra medarbetare vill växa i en kultur där alla är ansvariga för sin egen och företagets utveckling.

Våra butiker är en av våra viktigaste kanaler där vi varje dag möter våra kunder. Du kommer vara med att utveckla och vägleda våra kunder till att hitta rätt lösning baserat på deras behov, bland vårt breda utbud av produkter och tjänster. Det kan vara kunder som vill ha nya telefoner, bredband och TV eller som behöver nya digitala tjänster. Det är en roll med ansvar, såväl för din personliga utveckling som företagets och kundens. Du kommer att arbeta både mot dina egna samt butikens gemensamma mål.

I vår butik får du vara med att hjälpa våra privat- och företagskunder med deras nuvarande tjänster, men också utveckla och förbättra deras engagemang. Du kommer både få möjlighet att hjälpa kunder med de mest enklaste uppgifter samt kunder som har behov att hitta en komplex företagslösning. Vi är ca 14 personer som jobbar i butiken och som kommer att finnas där för dig och hjälpa dig till att bli en del av vårt team.

Vad erbjuder vi?

För att få rätt förutsättningar att lyckas som säljare i vår butik, får du en utbildning där du lär dig allt om att leverera kundservice i världsklass, försäljning och om våra produkter och tjänster. Du kommer hela tiden ha stöd från din närmsta ledare och få löpande coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll. Vi erbjuder:

Vi erbjuder:

En trygg grundlön med kollektivavtal.

Möjlighet till bonus baserad på personlig- och teamprestation.

Personliga förmåner som tjänstetelefon, abonnemang och personalpriser genom vår förmånsportal Benify.

Utbildning- och utveckling inom ex. försäljning till både privatpersoner och företag.

Möjlighet till karriärsutveckling och att bygga nätverk inom Telia Company.

Det finns nästan oändligt många möjligheter att växa hos oss. Från att ta hand om kunder i våra butiker till att vara en del av vårt innovationsteam som skapar framtidens produkter och tjänster.

Vem är du?

Du är vår röst och vårt ansikte utåt, därför ser vi att du har ett stort engagemang för våra kunder och deras lösningar. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och är en kreativ idéspruta som älskar att tänka nytt. Du gillar att ansvara för din prestation och brinner för kundservice och försäljning.

Som medlem i vårt team förväntas du vilja lära dig mer om våra produkter och tjänster, Telia som varumärke och att en inspirerande butiksmiljö är viktig för kundens helhetsupplevelse av Telia. Vi vill kunna möta våra kunder när de vill möta oss, därför är det viktigt att du ska kunna arbeta under butikernas öppettider, vilket innefattar dagar, kvällar och helger.

Din personlighet:

Du har högt kundengagemang och gillar att lösa problem

Du tycker om att arbeta mot tydliga mål

Du är framåtsträvande och tar ansvar för din egen utveckling och prestation

Kommunikativ och social.

Din bakgrund:

Du har fyllt 18 år

Du har fullgjort din gymnasieutbildning

Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska, fler språk är meriterande

Erfarenhet av kundservice eller försäljning är meriterande

Utbildning inom försäljning eller liknande är meriterande.

Intresserad?

Vill du veta mer, kontakta mig på 072-2266444 eller niklas.abrahamsson@teliacompany.com.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 6 december 2020. Inga ansökningar hanteras via mail, utan görs via Annonsen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast och rörlig lön
YrkeButikssäljare, fackhandel

Ansökan

Telia Sverige AB söker en person till denna tjänst som butikssäljare, fackhandel med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare, fackhandel hos Telia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2020-12-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Säljare till Telias butik i Hudiksvall

Telia Sverige AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, fackhandel i Hudiksvall.

2020-10-14

Mer info

Säljare till Telias butik på Avion

Telia Sverige AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, fackhandel i Umeå.

2020-09-29

Mer info

Gents söker drivna och självgående säljare till butiken på Väla

Gents AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, fackhandel i Helsingborg.

2020-09-20

Mer info