Personligt Assistans

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Letar du efter ett jobb inom yrken med social inriktning? Ett spännande jobb som personlig assistent hos Mawlod Mohamed, Mashalla väntar på dig - varför inte söka idag? Om du redan bor i närheten av Boden, är det här din chans att söka ett spännande jobb

Mawlod Mohamed, Mashalla har just nu ett ledigt jobb som personlig assistent. Sista ansökningsdagen till jobbet som personlig assistent hos Mawlod Mohamed, Mashalla är fredag den sextonde juni 2023.


Jobbannons

Om jobbet

Mashals assistans är ett företag med 3 st anställda personliga assistenter, som arbetar dagtid och kvällstid samt helger.

Arbetsuppgifter:

Att hjälpa mig med allt som jag inte klarar av i mitt dagliga liv samt hushållsarbete, städ, och tvätt och att följa med mig på olika aktiviteter i samhället. Träning hemma, följa med på badet och göra bassängträning i Nordpooolen m.m. Ej klorallergiker samt vara simkunnig och att lyhörd, samarbetsvilliga och flexibel samt att kunna göra övriga hushållssysslor och andra aktiviteter. Arbetstiderna variera och är förlagt dagar, kvällar, helger och natt beroende på behov. Mer information vid anställningsintervju .

Krav:

Talar och förstår det svenska på en bra nivå.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det.

Utbildning/Erfarenhet:

Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande jobb utan det räcker med att du är utrustad med ett sunt förnuft och öppet sinnelag samt att du är följsam, lyhörd, ordningsam och bra på att hålla tider. Ung, gammal el. mittemellan spelar ingen roll. Inte heller om du är kille eller tjej. Goda kunskaper i svenska.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnMawlod Mohamed, Mashalla
LönFast månads- vecko- eller timlön
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Mawlod Mohamed, Mashalla söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Mawlod Mohamed, Mashalla skickar du in din ansökan senast 2023-06-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sommar- och timvikarier, personlig assistans

SAAND Service & Omsorg AB söker fem personer till tjänsten som personlig assistent i Örebro.

2023-06-02

Mer info

Sommar- och timvikarier, personlig assistans

SAAND Service & Omsorg AB söker fem personer till tjänsten som personlig assistent i Uppsala.

2023-06-02

Mer info

Sommar- och timvikarier, personlig assistans

SAAND Service & Omsorg AB söker fem personer till tjänsten som personlig assistent i Stockholm.

2023-06-02

Mer info