Vikarier Boden / Luleå

Publiceringsdatum: 2023-01-17

Personligt assistans

Vi på Bättre Assistans i Norr söker nu dig som vill få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans liv meningsfullt. Vill du vara en av våra vikarier som förgyller tillvaron för andra människor? Välkommen till oss på Bättre Assistans.

Ditt uppdrag

Som personlig assistent kommer du att hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Du förväntas stötta och underlätta vardagen för brukaren och därmed skapa en meningsfull tillvaro. Du kommer att arbeta i brukarens hem med att hjälpa till med de sysslor som brukaren behöver hjälp med.

Din bakgrund

Har du arbetat med eller erfarenhet av autism sedan tidigare är det ett plus, men stor vikt kommer att läggas vid att hitta en person med rätt personkemi för kund.

Arbetet kräver att du är i god fysisk form samt att du kan arbeta med både män och kvinnor i alla åldrar. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Samt ett plus om du har B-körkort .

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Sist men inte minst är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Om jobbet

Antal tjänster4
FöretagsnamnBättre Assistans i Norr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5568070956
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Bättre Assistans i Norr AB söker fyra personer till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Bättre Assistans i Norr AB skickar du in din ansökan senast 2023-02-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personlig assistent Boden/Luleå

Bättre Assistans i Norr AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2023-03-28

Mer info

Semestervikarier till Luleå mejeri, Norrmejerier

Norrmejerier Ekonomisk fören söker tio personer till tjänsten som mejeriarbetare i Luleå.

2023-02-07

Mer info

Sommarvikarier, SSP Luleå Airport

Ls Jobbet AB söker en person till tjänsten som restaurangbiträde i Luleå.

2023-03-09

Mer info