Personlig assistent till sommaren 2023

Publiceringsdatum: 2023-01-11

Personliga Assistenter

Våra kunder och medarbetare är grunden i vår verksamhet och vi utvecklar tjänster efter människors behov och samhällets uttalade målsättning för skola och social omsorg. Genom vår verksamhet vill vi skapa förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och genom det låta våran värdegrund genomsyra allt vi gör.

Just nu söker vi personliga assistenter inför sommaren 2023

Dina arbetsuppgifter

Du som söker ska vara lyhörd och samarbetsvillig. Du ska kunna hjälpa till vid personlig omvårdnad för kundens behov samt klara av att göra övriga hushållssysslor och vara stöttande vid andra aktiviteter. Som assistent bör du vara positivt inställd till att arbeta oregelbunden arbetstid. Arbetstiderna varierar och är förlagd dagar, kvällar och nätter.

Vem söker vi?

I jobbet får du vara med och skapa förutsättningar för att personer med olika funktionsvariationer ska få möjligheten att leva ett så självständigt liv som möjligt.

I arbetet ingår bla att stödja och vara behjälplig med omvårdnad, stöd vid tex matlagning och handling, samt andra vanligt förekommande sysslor i hemmet och fritidsaktiviteter.

Som person är du trygg och kan arbeta självständigt. Du trivs och är intresserad av att arbeta med människor som har funktionsvariation och är genom det lyhörd för kundens behov. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi är ett företag som värnar våra medarbetare och där man som anställd erbjuds regelbundna personalmöten, utbildningar, friskvårdsbidrag samt andra aktiviteter. Vi ser det viktig att skapa goda relationer till kund och medarbetare.

Assistansteam1 värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Om jobbet

Antal tjänster10
FöretagsnamnAssistansteamet Norr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5567535959
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Assistansteamet Norr AB söker tio personer till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Assistansteamet Norr AB skickar du in din ansökan senast 2023-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personal till Sommaren inom Personlig Assistent i Örnsköldsvik

Höga Kusten Personlig Assistans AB söker fem personer till tjänsten som personlig assistent i Örnsköldsvik.

2023-03-27

Mer info

Personlig assistent, semestervikarie sommaren 2023

Kooperativet Omtanken Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som personlig assistent i Torsby.

2023-03-29

Mer info

Personliga assistenter - våra sommarhjältar - sommaren 2023

Fixa Assistans AB söker tio personer till tjänsten som personlig assistent i Karlshamn.

2023-01-27

Mer info