Kundspecialist sommarvikarier

2019-02-11

Sommarvikarier till Gota Medias Kundcenter

 Vi söker dig som vill arbeta med kundservice tillsammans med oss!

Kundcenter arbetar på uppdrag av Gota Media AB:s tidningar och ansvarar för all service till tidningarnas prenumeranter och annonsörer.

Vi arbetar i en organisation i ständig förändring och därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att se lösningar, din vilja att förändras och utvecklas. Ditt mod i en förändringskultur är avgörande för oss. Vi vill att du är målinriktad, säljorienterad och drivs av att arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo. Vi förutsätter att du har stor digital kunskap och datorvana, det ska vara naturligt för dig att arbeta i olika tekniska system.

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällstid och helger. Vi söker personer för sommarvikariat, tillträde juni eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb. Rekryteringsprocessen kommer ske löpande under ansökningsperioden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Gota Media AB värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vid frågor kontakta Johanna Pernwall, Kundcenterchef 0470-77 05 05

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Smålandsposten i Växjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Smålandsposten
Linnégatan 2B
35170 Växjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Pernwall, Kundcenterchef0470-77 05 05

Till webb­ansökan