Omvårdnadspersonal för spännande pooltjänst inom LSS!

2019-10-08

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vi söker nu dig som vill arbeta inom flera av våra verksamheter inom LSS. Våra verksamheter består av boende med särskild service, daglig verksamhet, personlig assistans och korttidsverksamhet för barn och ungdomar.

ARBETSUPPGIFTER

Som poolare hos oss kommer du att få ett omväxlande och flexibelt arbete där du arbetar mot samtliga av våra verksamheter. Du kommer själv att kunna ha stor påverkan kring hur ditt schema ska se ut men du förväntas kunna arbeta dag, kväll, natt och helg utifrån verksamheternas behov.

I ditt arbete kommer du att få arbeta med personer med olika typer av funktionsnedsättningar och behov som kan se väldigt olika ut, det är därför viktigt att du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån både arbetsplatsen och individens behov. I arbetet ingår personlig omvårdnad samt delegerade arbetsuppgifter från vårdpersonal. Tunga lyft kan förekomma.

I våra bostäder med särskild service samt i vår korttidsverksamhet arbetar du med att stötta de boende kring sin dagliga livsföring och vid fritidsaktiviteter. I daglig verksamhet tar du en handledande funktion för att motivera och stötta individerna i sina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med utbildning som undersköterska, personlig assistent, barn- och ungdomsassistent eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning, gärna med erfarenhet av att arbeta i gruppbostad eller som personlig assistent.

Som person är du flexibel, tålmodig, lugn, kan ta egna initiativ samt är strukturerad i ditt arbete.

Du har mycket goda kunskaper av svenska i tal och skrift samt kan föra social journal i vårt dokumentationssystem.

Intervjuer kommer att hållas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare hos Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen i Uppvidinge genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan