Student som vill testa en ny sorts kundservice sökes!

2019-01-10

Är du student på eftergymnasial nivå och letar efter ett långsiktigt kvälls- och helgjobb att dryga ut studentkassan med? Vill du dessutom vara med under uppstarten av ett helt nytt bolag? Nu söker Interactive Partner studenter som från och med vecka 50 vill jobba deltid (varannan helg 15-21) med att bemanna deras kunders chattfunktion på kundernas hemsida. Är du driven, självgående och vill testa på en ny sorts kundservice? Sök tjänsten nu då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas snabbt när rätt kandidat ansökt.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Interactive Partners dig som är student och vill ha ett deltidsjobb varannan helg (eventuellt kommer du även få möjlighet att jobba extra vardagkvällar). Den tjänst som kommer fylla ut din studentkassa under läsåret heter Customer Service Agent och du kommer framför allt vara ansvarig för att hantera chattfunktionen på hemsidan för en av Sveriges största aktörer inom fordonsindustrin.

Interactive Partner (ägt av Training Partner) är ett spännande och helt nystartat bolag som erbjuder sina kunder en bemannad chattfunktion på kundernas egen hemsida. Det här är alltså din chans att vara med på en spännande resa mot att starta upp ett helt nytt bolag samtidigt som du tränas att ge grym service till befintliga och potentiella kunder. Interactive Partner sitter på Pionjärvägen 2 i Arlanda Stad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Interactive Partners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Interactive Partner.

ARBETSUPPGIFTER

Som Customer Service Agent kommer du, från vecka 50 när du kommer ha tre utbildningsdagar, ges mycket eget ansvar då din främsta uppgift är att ge grym service i form av snabba och vägledande svar genom chattfunktionen på Interactive Partners kunds hemsida.

Det handlar alltså om en ny sorts kundtjänst där du inte kommer svara i telefon som i en vanlig kundservice. Istället kommer existerande eller potentiella kunder ställa frågor digitalt och interaktivt via hemsidan som du därefter ansvarar för att ge bästa service genom att snabbt bemöta kunden med ett välkomnande, ta reda på svaret och ge svaret till kunden via denne chattfönster.

Tjänsten passar dig som är student och söker en stabil och bra sidoinkomst för att slippa äta nudlar hela vintern och kanske till och med vill kunna unna dig något extra någon gång ibland.

Vidare är du självgående, ansvarsfull och tycker det låter spännande att vara med och starta upp Interactive Partner och bygga ett starkt varumärke. Har du ett teknik- eller fordonsintresse är det definitivt ett plus!

VI SÖKER DIG SOM

* Är studerande på högskola eller universitet och vill jobba varannan helg (och eventuellt extra i veckorna)

* Behärskar Svenska och Engelska flytande i skrift då frågor ställs på båda språken

* Har näsa för service och vill testa denna nya sorts digitala kundservice

* Är självgående och ansvarsfull

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av kundservice sedan tidigare eller besitter ett teknikintresse.

Som person är du driven och självgående och ansvarsfull. Hos Interactive Partner kommer du nämligen ges stor frihet under ansvar då du själv ansvarar för vad du fyller tiden med mellan frågorna i hemsidans chattfönster – så länge du har full uppsikt och svarar snabbt på de frågor som ställs på hemsidan.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: vecka 50

* Omfattning: Varannan helg

* Lön: enligt överenskommelse

* Placering: Pionjärsvägen 2, Arlanda stad. Kommunalt hittar du hit via pendeltåg till Märsta och sedan buss till Pionjärsvägen.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Uppsala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Per Carnestedt

Till webb­ansökan