C och CE-chaufförer sökes till uppdrag i Uppsala med omnejd

2018-01-12

Om tjänsten

Som ett av de större bemanningsföretagen inom transportbranschen, så behöver vi nu förstärka upp med flera duktiga lastbilschaufförer med C- och CE-behörighet.

Du kommer att bli anställd hos oss, men arbeta ute hos våra kunder. Vi har kunder inom flera olika branscher och uppdragen ser därför olika ut, vilket innebär att vi har både dag-, helg- och kvälls-/nattuppdrag.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom chaufförsyrket och som trivs i den rollen.

Du är en positiv person som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter. Du håller en god servicenivå och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har god fysik då tunga lyft kan förekomma. Då all kommunikation (med transportledarna och din konsultchef) sker via telefon krävs det att du talar och förstår svenska i tal.

Du som söker har givetvis:

• Körkort med C- eller CE-behörighet

• Giltig YKB

• Digitalt förarkort

• Erfarenhet av chaufförsyrket

Meriterande är:

• ADR

• Truckkort

• Heta arbeten

Registerkontroll kommer att utföras då flera av våra kunder är säkerhetsklassade.

Då vi träffar kandidater löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

Arena Personal matchar de bästa kandidaterna till rätt företag och uppdrag.

Du får viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Om verksamheten

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.

2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.

3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Distributionsförare hos Arena Personal Sverige AB i Uppsala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Arena Personal Sverige AB
Sankt Olofsgatan 9
75321 Uppsala

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Magnus Borg

Till webb­ansökan