Butikschef till Pekås Torsby sökes

2018-03-08

Jobbar du inom dagligvaruhandeln och söker nya utmaningar? Detta är jobbet för dig som vill utvecklas och ser långsiktigt på din nya utmaning.

Som butikschef på Pekås är ditt huvudansvar att skapa en inspirerande arbetsplats och positiva kundupplevelser. Pekås företagskoncept präglas av effektivitet och handlingskraft – där ingen medarbetare ska känna sig osäker på hur, var och när arbetsuppgifterna ska utföras. Ordning och reda, driftighet och bra service är viktiga förutsättningar för deras anställda. Utifrån en tydlig arbetsbeskrivning och med hjälp av rätt stöttning kommer du att ha ett övergripande ansvar för butikens personal, försäljning, och resultat som samverkar med den lagda affärsplanen.

Butiken i Hällefors är av mindre karaktär och har idag 8st personer anställda som du kommer att ansvara för. Arbetstiderna är förelagda mån-fre där tjänstgöring 1-2 kvällar/vecka ingår. Som butikschef jobbar du inga helger.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pekås med StudentConsulting. Det innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men uppdraget avser en direktrekrytering. Vilket betyder att du kommer bli direktanställd hos Pekås.

Vi ser fram emot din ansökan och vill gärna höra mer om dig och dina erfarenheter. Har du haft en ledarskapsroll tidigare är det meriterande, dock inte ett krav. Det allra viktigaste är att du har viljan. Inkommande ansökningar behandlas löpande, tveka därför inte utan sök tjänsten redan idag!

Din profil

Vi söker dig som är ödmjuk, detaljorienterad och som trivs med att arbeta operativt i en strukturerad verksamhet. Det innebär att du som butikschef även deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. Förutom administrativa uppgifter ingår att beställa och plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att varor presenteras enligt Pekås koncept. Vi förutsätter att du har branschvana inom dagligvaruhandeln och tycker om att jobba med människor. Som person är du lojal och ordningsam, har god analytisk förmåga och tycker om ett högt arbetstempo.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror hos StudentConsulting i Torsby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Olaigatan 8A
70361 Örebro

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Team Örebro/Karlstad

Till webb­ansökan