Ordningsvakt

2018-03-13

En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning samt ordningsvaktsförordnande.

Kvalifikationer: Vi söker utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

- fyllt 20 år och vara ostraffad

- gymnasiekompetens

- god svenska i tal och skrift

- god hälsa och fysik

- ordnad ekonomi

För den här specifika tjänsten krävs även

- att du är utbildad ordningsvakt samt innehar körkort B

om du är rätt person som söker utbildar vi dig.

Vi söker främst dig som vill arbeta extra under helger och kvällar.

Övriga meriterande kvalifikationer är all eventuell erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

QSecurity är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. Q Security finns på cirka 30 orter. Tack vare våra 400 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ordningsvakt hos Q SECURITY AB i Tanum genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Q SECURITY AB
Box 43
45702 GREBBESTAD

Telefonnummer: 0105167500

E-post: work@qsecurity.se