Frukostvärd/Frukostvärdinna

2018-01-12

I arbetsuppgifterna som frukostvärd ingår samtliga sysslor i köket såsom förberedelser, varuhantering och matlagning. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och har talang för att möta gästerna i restaurangen på bästa sätt. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker alltså dig som är en naturlig glädjespridare och vet att ett leende alltid hinns med! Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen att maila din ansökan till ansokan@tanumstrand.se. Skriv "frukostvärd" i ämnesraden när du söker detta jobb.

Gymnasiekompetens eller liknande.

Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du ska ha ett tydligt intresse för gästbemötande. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Skriv "frukostvärd" i ämnesraden när du söker detta jobb.

TanumStrand ligger vid strandkanten mitt i den vackra skärgården i utkanten av Grebbestad och är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar. SPAhotellet är öppet året runt och kan ta emot upp till 1000 gäster för möte, restaurangupplevelser och övernattning. Sommartid erbjuder TanumStrand ett extra stort aktivitets- och träningsutbud för familjer och semesterfirare och tar formen av en resort. Hotellet har drygt 260 enheter med 165 rum och 97 stugor, egen gästhamn och ett stort nytt SPA. Här finns också familjebad inomhus, restaurang och pizzeria. Hotellet har egen sandstrand, bryggor och klippor som lämpar sig utmärkt för sommarsemester. AfterBeach och underhållning hör också sommaren till och hit kommer man för att njuta av nöjesutbudet, familjeaktiviteter, läckra menyer, träningsaktiviteter och SPA.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Frukostvärd/Frukostvärdinna hos Tanums Hotell o Konferensanläggning AB i Tanum genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Tanums Hotell o Konferensanläggning AB
TanumStrand
45795 GREBBESTAD

Telefonnummer: 052519000

E-post: ansokan@tanumstrand.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jörgen Andersson0525-190000708-981694jorgen.andersson@tanumstrand.se