Personlig assistent

2018-02-09

Kvinna med barn söker kvinnlig personlig assistent i 25-45 års åldern. Arbetsuppgifterna är mycket varierande.

Utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet, känsla och personkemi.

Vi söker sammanlagt två assistenter.

En tjänst är på heltid och du kommer att arbeta varierande arbetstid dag, kväll och helg. Under en period kommer även natt att behövas.

Den andra tjänsten är en deltid. Några pass på schema men som också kan hoppa in vid behov.

Detta arbete kan vara det perfekta jobbet för dig som du kan kombinera vid sidan av eventuella studier eller andra sysslor. Är du rätt person så kan arbetstiderna diskuteras så att det passar dina tider och andra åtaganden.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du kommer att gå introduktion tillsammans med en annan assistent, men efter introduktionen så är det viktigt att du är självgående och ser vad som behöver göras. Vi söker dig som är positiv, ordningsam, lyhörd, flexibel och är en ansvarsfull person och som såklart också tycker om att arbeta med människor. Då vår kund har hund i hemmet är det därför viktigt att du tål pälsdjur.

Annalunda Assistans är det mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Företaget består av fyra grundpelare som vi arbetar efter och dessa speglar verksamheten och dess värderingar. Dessa fyra grundpelare är Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse.

Arbetsplatsen ligger nära kollektivtrafik som Roslagsbanan och Roslags Näsby trafikplats.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos ANNALUNDA AB i Täby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ANNALUNDA AB
*
18355 Täby

Telefonnummer: 0760123333

E-post: anna@annalundaassistans.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Lundberg0760123333anna@annalundaassistans.se