Sjuksköterska som vill prova på nytt? Kom och gå i våra spår en dag.

2018-01-16

Som sjuksköterska på Furuhöjden ingår du som en del i teamet kring gästen (patienten) för att kunna ge den bästa tänkbara vården och rehabiliteringen. I tjänsten ingår sedvanligt sjuksköterskearbete på vårdavdelning. Du kommer att ha en placering på någon av våra avdelningar ortopedi eller neuro men med möjlighet när du blivit varm i kläderna att pröva på våra andra avdelningar om önskemål finns. För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de nya rönen genom utbildningar och kurser och använder oss av nya tekniker och hjälpmedel.

Passa på att gå i våra fotspår för en dag. Skicka in en ansökan och kom på auskultation hos oss för att se hur det är att jobba på Furuhöjden!

Vi söker leg sjuksköterska gärna med bakgrund från någon av våra diagnosgrupper, som känner sig trygg och säker i sin yrkesroll och som helst hunnit arbeta några år i yrket.

Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. Du vill skapa kontakt med gästen och ser omvårdnaden som en självklarhet. Att ha många bollar i luften och blandade diagnoser tycker du är omväxlande och roligt. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab han/hon behöver.

Du vill jobba enligt våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Furuhöjden är ett privat rehabiliteringshem beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting för rehabilitering inom ortopedi, thoraxkirurgi och allmän kirurgi. Vi fungerar även som korttidsboende. Vi är också auktoriserade för rehabilitering inom vårdval för onkologi och neurologi. Furuhöjden har 44 vårdplatser som är uppdelade på 3 avdelningar med ett "fast" team på varje avdelning. Teamen består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kuratorer. Vid behov även dietist och logoped. För oss är prestigelöshet självklart och vi ställer upp för varandra och ger det "lilla extra" till gästerna. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans och att erbjuda patienterna den bästa vården och rehabiliteringen.

Inom den närmaste tiden startar vi även Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter med poliklinisk verksamhet i nya fräscha lokaler i Täby.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Reaktivering Furuhöjden/Furuhöjdens Rehabilitering i Täby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Reaktivering Furuhöjden/Furuhöjdens Rehabilitering
Gribbylundsvägen 75
18768 TÄBY

Telefonnummer: 086308905

E-post: catrin.olsson@furuhojden.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Catrin Olsson0863089050704538900catrin.olsson@furuhojden.se