Säljare till möbelbutik i Folkhemmet Bromma Blocks eller Heron City

2018-01-11

Som säljare är uppdraget att sälja möbler till konsumenter. För att lyckas med försäljningen behöver du lära dig vårt sortiment samt en djupare produktkunskap om soffor, sängar, matbord mm, vilket dina kollegor på Folkhemmet hjälper dig med. Merparten av varorna som säljs måste beställas hos leverantörerna vilket görs genom att ordrar läggs i vårt affärssystemet Pyramid. Till detta krävs att du har viss datavana och intresse för att lära dig IT-relaterade arbetsverktyg.

Som en del av rollen ingår även att hålla butiken säljande och fin samt att produkterna är korrekt prismärkta. En del är att följa upp de ordrar på möbelbeställningar som har lagts och kontakta kunderna när varorna har kommit till vårt centrala lager. Dessa uppgifter görs när det är färre kunder i butiken.

Varje butik har sitt säljteam där samarbete och kamratskap värderas högt.

Skriv i ansökan till vilken butik du främst önskar söka till.

Vi söker Dig som har ett brinnande intresse för att hjälpa kunden. Du tar aktivt kontakt, ger kunden den bästa servicen i köpprocess och ha drivet att göra bra affärer för såväl kunden som för verksamheten. Du vill kort sagt bli en riktigt duktig säljare!

Vi lägger stort fokus vid:

1) att du har ett mycket gott KUNDBEMÖTANDE

2) att du alltid anstränger dig för att ge kunden den bästa SERVICEN

3) att du gör AVSLUT och blir framgångsrik i din försäljning

Vi förutsätter att du behärskar svenska mycket bra i såväl tal som skrift.

Folkhemmet Möbler & Inredning har fyra butiker och en E-handel där vi säljer prisvärda, moderna kvalitetsmöbler till en ganska målmedveten kund främst i Stockholmsområdet. Butikerna ligger i Täby, Bromma Blocks, Heron City och det senaste tillskottet öppnar i höst i Barkaby (IKEA-huset).

Vi lägger stor vikt vid personlig och hög service till våra kunder. Den skapar vi med fina och säljande butiker, en attraktiv hemsida och inte mist ett sammansvetsat säljteam i varje butik som trivs bra och alltid levererar sitt bästa.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos SVENSKA FOLKHEMMET MÖBLER & INREDNING AB i Täby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

SVENSKA FOLKHEMMET MÖBLER & INREDNING AB
Ulvsundavägen 185
16867 Bromma

Telefonnummer: 08222000