Sommarjobb och meriterande långsiktigt deltidsjobb på Swedbank

2019-04-13

Visste du att erfarenhet ofta blir det avgörande när det står mellan två personer som är färdiga med sina studier? Här ger vi dig chansen att få försprång från och med i Maj. Vi söker efter en flexibel student som vill arbeta serviceorienterat via telefon på en av Sveriges storbanker. Vi ser det som en stor fördel om du studerar på distans och har möjlighet att arbeta under dagtid samt kan hoppa in på kort varsel.

Detta är det perfekta sommarjobbet då de har heltids behov från midsommar fram till slutet av Augusti. Sedan löper uppdraget på långsiktigt vid sidan av dina studier. Utbildningen kommer att starta i mitten av maj så ansök redan idag för att bli en del av deras familjära team!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Swedbanks räkning en ny medarbetare till deras Spärrservice avdelning. Vår kund är en av Sveriges storbanker med fina nya lokaler i Sundbyberg. En av bankens visioner är att ha den högsta kundtillfredsställelsen på marknaden och som ett led i det vill man nu förstärka avdelningen för Spärrservice med flexibel extrapersonal som kan arbeta vid behov under terminerna och även under jul och sommar. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team som har gemensamma frukostmöten varannan månad för att lyfta bra prestationer, dela best practice och för att kunna utvecklas och ha kul tillsammans.

Värt att notera är att uppdraget kommer innefatta större delen av sommaren. Man ska vilja jobba heltid i sommar från 24 juni till slutet av augusti.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Swedbank. På sikt finns möjligheten att bli anställd direkt av banken som student.

ARBETSUPPGIFTER

Som kundservicepersonal på avdelningen för Spärrservice kommer du att arbeta med att besvara samtal från kunder som förlorat sina kort. Gruppen arbetar i öppna kontorslandskap och består av både heltidare och deltidare. Du kommer att genomgå en introduktion på plats för att få rätt förutsättningar i arbetet.

Du kommer till exempel att:

* Hjälpa kunder att spärra sina bankkort

* Via telefon ge förstklassig service till företagets kunder

* Lära dig arbetsuppgifter för flera avdelningar

För dig som är intresserad finns det möjlighet att på sikt få lära dig och hantera funktionerna inom spärrservice på natten.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student vid universitet eller högskola i minst 1,5- 2 år till och ser detta som ett långsiktigt extrajobb. Vi ser gärna att du minst är inne på termin två på din utbildning och vill nu ta chansen att addera meriterande arbetslivserfarenhet till ditt CV.

* Är flexibel och kan vara på plats med kort varsel. Vi ser gärna att du läser din utbildning på distans för att kunna vara flexibel med arbetstiderna.

* Kan arbeta både vardagar mellan 07.00-16.00 samt helger och kvällar.

* Är serviceminded och arbetar alltid för kundens bästa.

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Som person är du servicefokuserad, flexibel och lojal. Du ställer alltid upp och sträcker ut en hjälpande hand till dina kollegor när det behövs. Du arbetar alltid för att ge ett gott bemötande till bankens kunder och försöker alltid att göra det lilla extra för att även kunna vända de mindre glada kunderna till nöjda kunder. Du har en härlig energi som du gärna delar med dig av och det hörs över telefon att du ler när du arbetar. Vidare har du en prestigelös inställning och kan enkelt ställa upp på kortvarsel ifall någon skulle vara sjuk eller att banken behöver extra hjälp.

På Swedbank ska alla medarbetare dela deras värderingar enkel, öppen och omtänksam.

ÖVRIG INFORMATION

* Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning.

* Start: Mitten av Maj. Du kommer att starta med en utbildning på cirka 5 dagar.

* Omfattning: Minst två pass i veckan under terminerna (cirka 12-16 timmar), samt extra vid behov och sjukdom. Vidare skall du även kunna vara tillgänglig att arbeta flera timmar under lov.

* Arbetstider: Passen ligger mellan 07.30- 23.00 på vardagar och helger. Det krävs att man kan arbeta alla olika typer av pass.

* Plats: Sundbyberg. Nära anslutning till Pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Sundbyberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Fahim Gani

Till webb­ansökan