Försäljare/lokalvårdare till Storuman

2018-01-12

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Storuman söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 3,5 timmar försäljning och 1,25 timmar lokalvård varannan helg.

Om oss

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.  

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Orrlöv butikschef, på telefonnummer 0951-770 65.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 2 feb vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Systembolaget AB 2408, Storuman i Storuman genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Systembolaget AB 2408, Storuman
Stationsgatan 5
92331 Storuman

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johan Orrlöv0951-770 65

Till webb­ansökan