Student, serviceminded och vill jobba extra på kvällar och helger?

2019-04-13

KONE har flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine! Vi utökar nu vår studentpool på deltid där du kommer jobba 2 pass/v på kvällstid- PERFEKT att kombinera med studier med andra ord! KONE är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för KONEs räkning en kundtjänstmedarbetare till huvudkontoret i Kista! Du kommer att jobba minst 2 pass i veckan måndag-fredag på kontorstider och förväntas vara flexibel samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb! Starten är i omgående och tjänsten startar med en gedigen utbildning där du förväntas kunna komma in fler dagar till en början.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Deras intention är att konsulten vi söker, likt de som finns där idag, kommer att bli en långsiktigt och naturlig del av arbetsstyrkan.

Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärsutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i en studentpool och bemanna företagets kundtjänst på kvällstid, ibland kan passen vara andra tider. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.

Du kommer till exempel att:

* Identifiera säkerhetssituationer och hantera dessa genom att lämna lämpliga anvisningar

* Koppla kunden till rätt person på företaget

* Hantera ett ärende till dess att ärendet accepterats av en tekniker

Du kommer att få en gedigen introduktion på plats och ha en teamleader som närmsta chef. Tillsammans med din teamleader kommer ni att följa upp och du har möjlighet att ständigt utvecklas!

VI SÖKER DIG SOM

* Har erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke

* Har minst 1 år kvar på dina eftergymnasiala studier

* Kan jobba minst 2 pass/vecka

* Är flexibel när det kommer till arbetstider

Vidare behärskar du svenska i tal och skrift då de som ringer in mestadels är svensktalande. För att lyckas väl i rollen som servicemedarbetare hos Kone krävs det att du är fokuserad på att hjälpa deras kunder och kollegor.

Som person är du glad och positiv samt gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Du kommer att ha mycket kontakt med företagskunder, privatpersoner, servicetekniker och arbetsledare vilket kräver god samarbetsförmåga. Du är en utpräglad lagspelare och har även förmågan att prestera individuellt. Vidare ser vi även att du är handlingsorienterad och proaktiv.

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan vilka är förlagda mellan 16:00-22:00 på vardagar och 08:00-22:00 på helgen.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

KONE grundades 1910 och levererar innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. KONE är beläget i Kista. Vi har samarbetat med KONE i flera år, och har konsulter såväl på hel- som deltid på olika avdelningar!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Kerikorian

Till webb­ansökan