ÄR DU STUDENT OCH SÖKER ETT MERITERANDE HELGJOBB + SOMMARJOBB?

2019-04-13

Då har du nu världens chans att komma in på ett välkänt företag och bli en del av deras nya storsatsning! Du kommer att arbeta med förstklassig service gentemot deras kunder och ha ett rullande schema varannan helg samt jobba extra vid behov. Start är omgående - välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för kunds räkning kundservicemedarbetare.

Företaget är ett av Svergies mest välkända bolag som nu lanserar ett nytt koncept. Du kommer att arbeta på rullande schema varannan helg samt vid behov. Kontoret är beläget centralt i Stockholm City men det kommer även ges möjlighet att arbeta hemifrån.

Start är omgående och uppdraget kommer att löpa långsiktigt.

Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta ute hos kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande HÄR.

ARBETSUPPGIFTER

Som kundservicemedarbetare kommer du att supportera företagets kunder via främst chatt men även över telefon och mail. Ärendena som kommer in kommer att vara varierande och du kommer att få en gedigen introduktion.

Start är omgående och vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja introduktion redan v. 17 för att sedan börja arbeta första helgen i maj. Du kommer sedan arbeta varannan helg. I sommar kommer det ges möjlighet att arbeta mer.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar på Universitet/Högskola om minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier.

* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i den dagliga kommunikationen.

* Har tidigare serviceerfarenhet

Det är ytterst meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundtjänst.

Du som söker den här tjänsten är trygg i dig själv och har en positiv inställning. Du är självgående och det faller sig naturligt för dig att lösa problem och du ger allt för att ge varje kund bästa möjliga service. Du är vidare flexibel och är en kollega som gärna ställer upp och tar extrapass vid behov.

START: Omgående

LÖN: Timlön + Helg-OB

PLATS: Kontoret ligger centralt beläget i Stockholm City

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Heierson

Till webb­ansökan