Extrajobb v.50-51 till Akademibokhandels butiker!

2018-11-09

”Läsglädje för alla, varje dag” lyder Akademibokhandelns vision som de vill uppnå tillsammans med dig. ”Tillsammans” är också det av Akademibokhandelns värdeord som står i fokus nu när 26 studenter sökes som butiksbiträden runt om i Stockholmsbutikerna, inför julhandeln i december. Att bli en del av ett härligt gäng i en värld av böcker samtidigt som du fyller på studentkassan låter väl inte helt fel? Om du är tillgänglig för deltidsjobb vardagar som helger v.50-51 så sök tjänsten redan nu, då samtliga butiker i Stockholm söker nya kollegor!

OM TJÄNSTEN

Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med över 100 butiker i hela landet. Nu söker butikerna i Nacka Forum, Danderyd, Stockholm City, Odenplan, Kista, Huddinge, Solna och Nacka tillsammans 26 stycken studenter inför julhandeln.

Du kommer främst att arbeta på en och samma butik i ditt närområde. Eventuellt kommer du även hoppa in på andra butiker i närheten om det skulle behövas. Ditt arbete kommer att vara fördelat på både veckodagar och helger, där du kommer arbeta blandade tider beroende på behov och öppettider. Passen kommer vara förlagda mellan 10/12 till 23/12, där du kommer att få ditt schema på förhand så att du vet när du kommer arbeta. Om du sedan har möjlighet att hoppa in fler dagar ser Akademibokhandeln det som en bonus!

Under v.49 kommer en introduktion hållas i form av 2 pass, 3 h per pass, så att du sedan är redo för julhandeln som drar igång. Under din introduktion kommer din butikschef gå igenom kassan, rutinerna och övrig information så att du ska känna dig trygg.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Akademibokhandeln. Om allt går bra på Akademibokhandeln kommer det anses meriterande att du arbetat hos oss när du söker vidare tjänster via Academic Work. Vidare kommer jag, Tea Svensson, som konsultchef vilja hjälpa dig vidare i karriären!

ARBETSUPPGIFTER

* Ta emot kunder i kassan och slå in julklappar

* Bemöta kunderna väl och vara behjälplig vid frågor

* Se till så att butiken är välfylld och att miljön är inspirerande

* Hoppa in där det behövs, exempelvis packa upp varor, ställa fram böcker osv

Tjänsten passar dig som vill utöka ditt CV med ett starkt varumärke som Akademibokhandeln och samtidigt fylla på studentkassan.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50%

* Är tillgänglig för introduktion v. 49, samt för extrajobb v. 50-51 (cirka 4 pass i veckan)

* Tidigare har arbetat med service

* Kan kommunicera på svenska, då det förväntas att du snabbt förstår instruktionerna kring dina arbetsuppgifter och för att kunna bemöta kunder på svenska.

Det är meriterande om du…

* Har kassavana sedan tidigare

Du kommer att vara Akademibokhandelns ansikte utåt, där vi ser att du som person är utåtriktad och älskar att ge service! Eftersom du snabbt kommer hoppa in i en helt ny roll är du flexibel och orädd, där du snabbt blir självgående och vågar ta eget ansvar. Eftersom ni kommer vara ett helt gäng nya kollegor som arbetar tillsammans tycker du om teamwork.

Psst... Har du någon kompis som skulle passa ypperligt för detta uppdrag? Tipsa kompisen att också ansöka snarast då vi kommer tillsätta kandidater så snabbt vi kan för detta uppdrag!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Introduktion v. 49

* Omfattning: Deltid, v.50-51, cirka 4 pass per vecka förlagda under vardagar och helger

* Placering: Vi söker konsulter i butikerna; Nacka Forum, Danderyd, Stockholm City, Odenplan, Kista, Huddinge, Solna och Nacka. Skriv i din ansökan vilka butiker du kan arbeta i.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Akademibokhandelns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med över 100 butiker runtom i landet. De vill att böcker ska öppna dörrar till nya världar, ge avkoppling, kunskap och inspiration. De vill att böcker ska skapa gemenskap, såsom en godnattsaga vid läggdags eller en läsupplevelse att dela med en vän.

Akademibokhandeln tillhör, tillsammans med Bokus, Bokhandelsgruppen, som är Sveriges ledande bokhandelsaktör.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tea Svensson

Till webb­ansökan