Lendo söker nu nästa stjärna till deras kundsupport på deltid

2018-02-09

Är du student och brinner för att ge utmärkt service och har tidigare arbetat med kundbemötande? Trivs du bra med att arbeta i en rådgivande roll och har kundtjänstvana? Då är det här jobbet för dig! Lendo behöver nu förstärka upp med två kundtjänstmedarbetare till deras sammansvetsade team. Ta chansen och sök tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Lendos räkning två kundservicemedarbetare med start omgående. Omfattningen är på deltid där man ska kunna jobba två pass i veckan. Passen kommer främst att vara på eftermiddagar/kvällar och helger. Finns även möjlighet att jobba heldagar om behov finns. Lendos kundtjänst har öppet mån-tors 8-20, fre 8-17, lör 10-16 (söndag 10-16) och arbetstiderna kommer att vara inom ramen för dessa tider.

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Lendo började med förmedling av bolån, men övergick till privatlån redan 2008.

Hos Lendo kan du jämföra långivarnas räntor. Idag samarbetar Lendo med 25 långivare och förmedlar privatlån (blancolån) mellan 5 000 till 500 000 kr. Via Lendo kan du ansöka om billån, privatlån (blancolån), lösa dyra avbetalningar, eller samla dina smålån och krediter.

Lendo samarbetar endast med seriösa långivare och alla våra partners står under Finansinspektionens tillsyn. Lendos verksamhet står under Finansinspektionen och Konsumentombudsmannens tillsyn.

2012 startade Lendo i Norge och 2015 i Finland.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lendo på deltid.

ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i Lendos sammansvetsade kundtjänstteam. Ni kommer tillsammans att hjälpas åt med att ge Lendos kunder utmärkt service via olika kanaler. Arbetet inleds givetvis med en introduktion med information om organisationen och medlyssning innan du sätter igång mer självständigt.

Du kommer till exempel att:

* Besvara samtal och mail från kunder och samarbetspartners

* Administrera ärenden i systemet

* Enklare backofficeuppgifter så som att lägga in ansökningar

Du har en stor drivkraft och passion för att jobba med service och merförsäljning. Du har ett genuint intresse för lån och räntor och vill få en inblick i området.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som

* Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal

* Har tidigare erfarenhet från kundservice

* Är serviceinriktad och sätter kunden i centrum

Som person är du serviceinriktad och tycker det är roligt att ge utmärkt service till kunder. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande bransch såsom exempelvis bank eller försäkringsbolag. Vidare är du pedagogisk och lyhörd med en god förmåga att känna av kundens behov. Därtill ser vi att du är framåt och sprider en god energi omkring dig.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, två pass i veckan

* Placering: Centrala Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lendos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen, en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i Stockholm.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Erika Anderson

Till webb­ansökan