Timanställd undersköterska till helguppdrag, Nynäshamn

2018-02-09

PR Vårds verksamhet fortsätter att växa och vi söker nya medarbetare till vårt team av timanställda undersköterskor.

Vi kan erbjuda ett roligt helgjobb, där du själv kan påverka hur mycket du vill arbeta. Ett jobb som går att kombinera med familjeliv, studier eller en annan anställning. 

 Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss arbetar man med basal hemsjukvård.

Du kommer att arbeta i ett färgstarkt team av sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetet är varierat och självständigt. Ditt huvudsakliga ansvar är att utföra planerade hembesök. Dina patientbesök kommer omfatta bland annat administrering av läkemedel (från apodos, dosett och insulingivning) katetersättning/spolning, kompressionslindning  och omläggningar.

Arbetet innebär såväl direkt- som telefonkontakt med patienter, anhöriga och medarbetare samt dokumentation i vårt patientjournalsystem (Mobil Klinik). Du har en  joursjuksköterska som stöd vid behov. Du kommer under arbetet använda dig av PR Vårds egna miljöklassade bilar.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker är undersköterska med minst två års relevant yrkeserfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet från arbete i hemsjukvård. Du är trygg i din yrkesroll. Du är flexibel som person och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt B-körkort.

För oss är det självklart att ta ansvar för vår verksamhet. Vi har tydliga rutiner, riktlinjer och policys för allt arbete. Vi är även certifierade inom miljö och kvalitet.

 

PR Vård erbjuder

• Karriär och utveckling

• Arbete på flera enheter

• Individuell introduktion

• Kompetensutveckling

• Marknadsmässig lön

• Möjlighet till bonus

• Tjänstepension

• Försäkringar

• Friskvårdsbidrag

• Personalaktiviteter

• Kollektivavtal

 

 Vill du bli vår nästa medarbetare?  Ansök redan idag!

Tjänsten är en timanställning. Uppdraget är förlagt till helger (samt eventuellt vissa kvällar).

Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande.

PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal.

Om oss

PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare. Vi erbjuder anställningar inom hemsjukvård, elevhälsa och på vår egen barnmottagning. Vår hemsjukvård bistår landsting, kommuner och privata aktörer med vårdtjänster utförda av ambulerande sjuksköterskor och undersköterskor. Varje månad genomför vi 45 000 vårdbesök i Stockholms län – från Österåker i norr till Nykvarn i söder. Som anställd hos kan du i stor utsträckning välja när, var och hur du vill arbeta. Vi erbjuder fasta anställningar på hel- eller deltid, liksom uppdrag på viss tid.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos PR Vård Hemsjukvård i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

PR Vård Hemsjukvård
Mejerivägen 4
11743 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Pernilla Ingberg08 409 012 92

Till webb­ansökan