Extrajobb kväll och helg Deltid

2019-10-08

.

Vilka är vi?

Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt härliga gäng i nya och fräscha lokaler! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 

 

Vi söker dig som:

- Kan flytande svenska i tal och skrift.

- Har en positiv inställning.

- Har höga ambitioner.

- Älskar utmaningar.

- Brinner för att jobba med människor.

- Är tävlings- och målinriktad.

 

Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål. 

 

Vi erbjuder: 

 

- Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs) 

- Personlig coachning

- Start omgående

- Tävlingar och roliga aktiviteter

- Arbetstider Mån-Tor 18.00-21.00

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Telefonförsäljare hos Webieo i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan