caféchef

2019-02-11

Dina arbetsuppgifter är att agera som "ansiktet utåt" gentemot våra gäster och skapa en riktigt bra arbetsgrupp.

Arbetsuppgifterna är varierande, vi är ett litet ställe där vi alla hjälps åt.

Din tjänst är mestadels operativ. Vi önskar att du har erfarenhet av marknadsföring och sälj. Det vore underbart om du älskar att komma med nya ideér.

Om du någon gång drömmer att öppna eget, är detta en toppen bra börjanför dig!

Vi vill att du har god erfarenhet att vara "den person som ansvarar för att företaget växer" Du kommer att jobba både dag och kväll, samt varannan helg. Inledningsvis är arbetstiderna dock max till 17.00( Då vi för tllfället bara har öppet till 17.00) Vi kommer dock längre fram öppna till 19.00

Tydlig arbetsbeskrivning finns för din roll.

Vi söker dig som brinner för att ge gästerna en bra upplevelse, och älskar att utveckla företag!

Du bör ha god förmåga till struktur, effektivitet, rutiner och fungera bra i grupp. Vi värdesätter vakenhet, glädje, vänlighet men naturligtvis en iver att göra ett gott intryck.

Då vi ha er tydligt koncept där vi serverar glutenfritt,laktosfritt och ekologiskt, är det såklart betydelsefullt om du själv är intresserad av det.

Vi önskar att du har minst 6års erfarenhet av restaurang eller café men 3års erfarenhet av chefsrollen. Baristautbildning är ett måste.

Mycket god öl och vin kännedom samt god kunskap i servering och försäljning.

Newt är en populär restaurang, ett café och ett bageri, som framförallt serverar fräsch och väl genomtänkt mat med ett stort inslag av grönsaker där vi adderar bra kött, fisk och fågel.

Vi lagar och bakar allting själva, och vi använder ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi tillsätter inte gluten eller laktos i vår matlagning. Våra bakverk är i stort sett helt utan tillsatt gluten eller mjölkprotein.

Utöver att maten är ett viktigt inslag, vill vi också värna om att gästen får ett unikt och vänligt bemötande, där den får känna sig sedd och mottagen.

Vi arbetar också för att personalgruppen ska trivas tillsammans och ha ett mycket gott samarbete, där varje person får känna sig betydelsefull och möjlighet att utvecklas tillsammans, och var och en för sig.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Servitör/Servitris, kafé och konditori hos NEWT food &bread(fd vurma)/Mareng AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

NEWT food &bread(fd vurma)/Mareng AB
Polhemsgatan 15
11236 STOCKHOLM

E-post: hello@newtfood.se