Säljare och kundmottagare med visst projektansvar

2018-01-12

Du kommer att jobba med bokningar direkt mot våra kunder från vårt huvudkontor i Solna. I arbetet ingår bl a att ta emot enklare bokningar, göra offerter samt följa upp genomförda cateringjobb. Uppdragen kan vara allt från mindre cateringleveranser till genomföranden där vi har kompletta event/arrangemang innefattande möbler, dekorationer, personal m m på plats där du säkerställer att våra uppdrag håller en hög servicenivå.

På vissa uppdrag kommer du att få ta ett helhetsansvar från offert till genomförande av cateringuppdraget. Utöver våra dagliga bokningar kommer du att jobba med administrativa uppgifter. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid vardagar men vissa kvällar/helger förekommer när du är med och genomför vissa av våra cateringuppdrag.

Du har en flerårig bakgrund från catering-/restaurangbranschen, du har ett stort intresse för mat och dryck. Du jobbar kvalitetsmedvetet och du brinner för kundnöjdhet. Dina datorkunskaper är mycket goda och du känner dig trygg att jobba i program som t ex Word, Excel, Caspeco och IZettle. Vi ser tidigare erfarenheter inom sälj som meriterande. Denna tjänst kräver goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt att du även behärskar engelska i tal och skrift då visa kunder endast kommunicerar på engelska. Du har en hög arbetsmoral och jobbar organiserat och strukturerat.

Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.

Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och därmed kollektivanslutna. Vi är f n 15 personer som arbetar heltid och har upp till 60 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang.

Läs mer på

www.elwingcatering.se

www.cafeberwald.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Innesäljare hos Elwing & Co Catering i Solna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Elwing & Co Catering
Anderstorpsvägen 20
17154 SOLNA

Telefonnummer: 0851484880

E-post: ansokan@elwingcatering.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Calle Elwing0851484880ansokan@elwingcatering.se