Ställföreträdande Varuhuschef

2019-08-12

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Till Julas varuhus i Skellefteå söker vi nu en Ställföreträdande Varuhuschef.  

 

 

Det här gör man som ställföreträdande Varuhuschef  

 

Du ingår i varuhusets ledningsgrupp tillsammans med Varuhuschef och Gruppledare. Som ställföreträdande Varuhuschef är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Du och övriga ledningsgruppen ansvarar för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål.  

 

Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner. När Varuhuschefen inte är på plats företräder du Jula som arbetsgivare och har det yttersta ansvaret för personal, varuhusdrift och resultat.   

 

 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 

 

Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Du har en motsvarande ledarroll inom detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment.  

 

 

Det här är du som ledare och person 

 

Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att din målsättning är att utvecklas för att en dag bli en fullfjädrad Varuhuschef.   

 

 

Bra att veta 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, placering Skellefteå. Som ställföreträdande Varuhuschef arbetar man dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig kul och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!   

 

 

Så här söker du 

 

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Jula AB i Skellefteå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Jula AB
Varugatan 6
93176 Skellefteå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Michael Burén0910-770995

Till webb­ansökan